Limur Traffic
Відгуки про роботодавців Маркетинг, рекламаLimur TrafficLIMUR- ведущая компания в арбитраже товарного трафика. Работаем с крупными рекламными сетями и помогаем клиентам увеличивать прибыль за счет эффективных стратегий продвижения. Lead HuntersSMM агентство TradeMasterВ2B Медіа-Група «Трейд Мастер Груп» є провідним організатором Всеукраїнських конференцій та професійних тренінгів, орієнтованих на розвиток українського бізнесу. Київ Глобал ЕкспоКомпанія «Київ Глобал Експо» спеціалізується на організації міжнародних спеціалізованих виставок і бізнес-подій. Проводимо виставки вже понад 23 роки. Лідер-ММи – сучасна рекламна компанія Львова, яка об’єднала досвідчених спеціалістів, експертів з реклами, маркетингу, дизайну, поліграфії. В цьому 2023 році компанія уже понад як 15 років надає послуги з будь-якої реклами в комплексі чи індивідуально. Спеціалізація нашого підприємства: постачання корпоративних подарунків та нанесення логотипу на готові бізнес-сувеніри, розробка фірмового стилю, друк поліграфічної продукції (флаєри, каталоги, […] Астрон ГруппНаша компанія займаємося брендуванням мерча, промо-продукції, POSM та креативною поліграфією. Від концепції до доставки. Нам під силу будь-які масштаби. Indigo IDGInternet Development Group Indigo — група компаній, що працює у сфері інтернет-маркетингу, web-дизайну та web-розробок. Кожен із підрозділів має свою досвідчену та сильну команду. Ми орієнтовані виключно на якісний результат, тому постійно розвиваємося і готові запропонувати ефективні рішення. Магнет, медіа-холдинг«Магнет» є однією з перших компаній, що розпочали комерційну діяльність в українському Інтернеті. У своєму нинішньому вигляді вона існує з вересня 2003 року. На сьогодні «Магнет» — це постачальник медіасервісів в українському та західному Інтернеті. Ми керуємо, розвиваємо та створюємо нові тематичні інтернет-проекти, орієнтовані на масового користувача. Також забезпечуємо нашим партнерам рекламну, інформаційну та медійну […] AG.MarketingAG Marketing — допомагає підприємцям з України та цивилізованого світу збільшити доходи, просуваючи їх товари та послуги онлайн, а кінцевим споживачам знаходити найцінніші пропозиції на ринку. У своїй роботі ми фокусуємось на супроводі проектів досвідченими маркетологами, розробляємо результативні сайти та застосовуємо сучасні інструменти цифрового маркетингу — SEO, Google Ads та сервіси Meta (Facebook & Instagram). […] Matvieiev GroupВіталій Матвєєв власник MATVIEIEV GROUP, також активно веде понад 7 проєктів у різних нішах (у яких власник та партнер): Ediens, B4B, WOW Ялинка, Kiyservice, Tepli Solutions, localno. Віталій — підприємець, бізнес-ментор та стартап інвестор. Допомагає підприємцям-початківцям будувати власну справу у проєкті WOW Mentor, а діючим підприємцям малого та середнього бізнесу масштабувати свої проєкти. Наразі будує […] Global EventsGlobal Events — івент-агенція, що спеціалізується на організації бізнесових та розважальних заходів будь-якого масштабу і складності. Компанія створює події «під ключ»: від ідеї та креативної концепції до повної реалізації та технічного продакшну Digital MatesDigital Mates — це digital-агенція повного циклу, яка допомагає бізнесам з України та Європи зростати онлайн. Ми спеціалізуємося на рекламі в Google Ads, SEO-просуванні та створенні ефективних сайтів, орієнтованих на результат. Наш підхід — аналітика, стратегія, вимірювані KPI. Ми не «зливаємо бюджети», а будуємо стабільні системи залучення клієнтів для компаній у різних нішах: від e-commerce […] Хітіт УкраїнаХІТІТ УКРАЇНА є молодою і динамічною компанією, яка започаткувала свою діяльність у 2018 році. Ми спеціалізуємось на виготовленні якісного оздоблення текстильних виробів (термодизайнів із плівок, страз, термоетикеток), наданні широкого спектру послуг з друку на тканині (DTF, сублімація, UV), лазерної та плотерної порізки, термопереносу, постачанні обладнання та супутніх матеріалів для цього, а також виробництві текстильних лайтбоксів […] WhyNetWhyNet – міжнародна performance-команда, яка працює з маркетингом на рівні бізнес-моделі та економіки, а не окремих каналів. Ми долучаємося до проєктів, де важливо вибудувати прогнозовану систему залучення та зростання: від діагностики бізнесу й юніт-економіки до стратегії виходу на ринок, архітектури воронки, впровадження аналітики та управління performance-каналами. WhyNet працює на ринку понад 9 років, реалізувала 1300+ […] MGIDMGID — глобальна AdTech компанія, заснована у 2008 році. Ми допомагаємо паблішерам монетизувати й розвивати аудиторію, а брендам — підвищувати впізнаваність і ефективність. Завдяки AI-рішенням показуємо користувачам контент, який їх справді цікавить. Компанія має 18 офісів по всьому світу та понад 800 співробітників. РумесМи — рекламно-виробнича компанія «Румес» з більш ніж 20-річним досвідом роботи. Пропонуємо широкий спектр послуг з розробки та виробництва POS матеріалів, а також поліграфічної продукції. Retail Power DataRetail Power Data — провідна компанія в сфері Торгового Маркетингу на ринку України. Компанія входить до складу агенції, яка була заснована в 2006 році і ось вже 20 років надає якісний сервіс своїм клієнтам. Ми працювали та працюємо з кращими міжнародними та національними компаніями, такими як — L’oreal, Beiersdorf, Bacardi Martini, Phillip Morris Ukraine, Red […] Art NationArt Nation Loyalty — компанія, яка розробляє ефективні програми лояльності для рітейлу. Ми розробляємо унікальні товари та створюємо кампанії, які сприяють збільшенню трафіку до магазинів, залучають нову аудиторію та стають вірусними в соціальних мережах. Ми починаємо з аналізу середовища ритейлера, аж до найдрібніших деталей: виявляємо реальні потреби клієнтів, на відміну від готових рішень. Ми розробляємо […] AdlyAdly — медіабаїнг компанія, що вже кілька років працює на ринку та спеціалізується на ефективному заливі й масштабуванні трафіку. Поєднуємо досвід, аналітику та сильні креативи, щоб досягати стабільних результатів і зростання для партнерів у digital-середовищі. |