Транспортно-експедиційна компанія Пас-Транс є українською компанією та успішно працює на ринку вантажних перевезень з 2013 року Відгуки про роботу в Пас-Транс, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Пас-ТрансДодати відгук Оцініть роботодавця Пас-Транс: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Пас-Транс Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Три місяці тому проходила співбесіду на логіста. Спілкувалася з HR, приємна дівчина. Всі докладно розповіли, питань не було. Умови розповіла все чесно та прозоро
Вражаюче неадекватна НR, двічі призначила онлайн співбесіду, перший раз перенесла за 20 хвилин до, а другий раз взагалі не вийшла на зв’язок, уявляю як з нею працювати в одній компанії
Самая к***я компания, за 4 месяца 3 изменения зп. Компания которой 11 лет, до сих пор нет стабильной зп, норм работы и определенности. А когда уходишь еще и пакостят, звоня перевозчикам/заказчикам и говоря какой ты «хороший»