Ми — компанія, що розвиває два напрямки: Відгуки про роботу в POS Vector, зарплати, вакансії30 000 – 40 000 UAH 10 000 – 25 000 UAH 15 000 – 20 000 UAH Работа и зарплата в компании:POS Vector — українська компанія, що займається автоматизацією ресторанного та роздрібного бізнесу, а також розробкою товарів для дому, здоров’я та краси під брендом Doctor101. За 10 років існування компанія зарекомендувала себе як потужний гравець на ринку автоматизації, пропонуючи альтернативу російському програмному забезпеченню та застарілому обладнанню.
Додайте зарплату в компанії POS VectorДодати відгук Оцініть роботодавця POS Vector: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію POS Vector Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Це не компанія, це “роги та копита”. Офіційно ніхто не влаштовує, продають китайське обладнання під власним брендом. Податки приховують за фопами, “таможня дайот добро”. Навчання 0, ти маєш робити все. В сезон набирають людей – жовтень/січень а потім виганяють
Дуже пагана компанія в плані роботодавця, немає відповідальності, офіційного працевлаштування, не платить податки, хамство відноситься керівництво коли показують на що звернути увагу.Раджу звернути увагу законодавства на подібну компанію та наслідки які вона несе для населення держави в цілому.