Primocollect Group

Primocollect Group

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
location_on ,

Група ПрімоКолект, що представляє одне з найбільш досвідчених агентств зі стягнення заборгованості, на українському ринку розпочала свою діяльність у 2006 році. Компанія володіє широкими можливостями у придбанні портфелів, аутсорсинговому стягненні заборгованості та надає консультації в управлінні ризиками.
Група ПрімоКолект була однією з перших, хто розпочав купівлю портфелів із простроченою заборгованістю в Україні та на даний момент є лідером на колекторському ринку за обсягом придбаних портфелів.
З повагою до права і європейських етичних та бізнес-стандартів, ми оздоровлюємо економіку країни, підвищуємо фінансову грамотність населення, забезпечуємо добробут та розвиток працівників компанії. Як і будь-яка поважна фінансова компанія, ми зобов’язані забезпечити високу дохідність наших акціонерів з допомогою невпинного пошуку нових можливостей для росту, постійно підвищуючи нашу прибутковість.

Відгуки про роботу в Primocollect Group, зарплати, вакансії

Додайте зарплату в компанії Primocollect Group

Додати відгук Оцініть роботодавця Primocollect Group: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.