PRO recruitment

Рекрутинг

Ми — ваш стратегічний партнер у кар’єрному розвитку.
Наша агенція спеціалізується виключно на підборі фахівців для сектору робототехніки, DefenseTech, MilTech, та високотехнологічної промисловості.

Відгуки про роботу в PRO recruitment, зарплати, вакансії

1 2
  1. Світлана
    24 Бер 2025

Не марнуйте свій час, підозріла контора. На сайті в них багато відкритих вакансій з достойною з/п, але вони постійно оновлюються не закриваються. Дуже дивні задають питання, просять скинути лінки своїх соц.мереж. Назву компанії не оголошують. Виходить ти йдеш незная куди) (як рабство), бред. Все время повторюють одні і тіж самі фрази про роботодавця (зазубрені). З мого боку було декілька питань на які не змогла надати відповідь, уточню і надам зворотній зв’язок. І пропадають. Схоже на шахрайство!!!

2. Гість
    19 Гру 2024

Шахраї. Не витрачайте свій час. Задають питання, а потім зникають, не виходять на звʼязок. Одразу блокуйте!

6 Лис 2024

Проходив співбесіду в три етапи (перші два були ідентичні, що дуже здивувало). Після третього етапу сказали, нададуть зворотній звʼязок і зникли. Навіть після нагадування не відповідали

4. Сергій
    11 Жов 2024

Наче пропонують роботу потім пропадають

Киев
Киев

Додайте зарплату в компанії PRO recruitment

Додати відгук Оцініть роботодавця PRO recruitment: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.