Scale Up

Scale Up

comment 1 відгук
Рекрутинг

We bring digital transformation to fast-growing companies. Business today changes fast. But by bringing HR, Finance, and Sales together, you gain the agility you need to move forward.

Відгуки про роботу в Scale Up, зарплати, вакансії

1. Гість
    17 Тра 2022

Штатний рекрутер компанії зробила мені пропозицію 7 квітня і аж 14 травня мені прислали відмову. Тобто тривало це довше місяця. За цей час:
    – я написала об’ємний тест англ. мовою без оплати;
    – пройшла три інтерв’ю, два з яких за участю керівника Vasco Grieg (Василій) були доволі неприємними для мене;
    – роботодавець встиг: прийняти мене на роботу, зникнути без пояснень, повернутися, знов щось наобіцяти, і нарешті відмовити – зазначивши щось про звернення до мене в майбутньому (не дай боже).
    Такий фінал був уже на той час передбачуваний. В будь-якому випадку, працювати в них я вже не збиралася. Якщо так морочать на початку, то якою буде робота в їхній компанії?
    Не стану описувати розмови з керівником і давати характеристик Василію Vasco Grieg, щоб не псувати собі карму. Вважаю, кожен може зробити свої висновки про компанію хоча б лише із поведінки цього роботодавця.
    До рекрутера Alexandra Prauta претензій не має. Думаю, вона намагалася, як могла, згладити ситуацію. Хоча і не відповіла тоді, коли обіцяла.
    Загалом все це виглядає дуже неорганізовано, непрофесійно, неповажливо. Тож рекомендую добре подумати перед тим, як витрачати свій час на Scale up.
    Однак ніхто і ніщо не досконале, тож бажаю компанії, керівництву і працівникам розвиватися.

Додайте зарплату в компанії Scale Up

Додати відгук Оцініть роботодавця Scale Up: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.