Міліг
Машинобудування
Відгуки про роботодавців КиївМілігМашинобудування Global DevelopmentGlobal Development — це група компаній з понад 50 річним досвідом у сфері будівництва та нерухомості. Створена на базі Київського спеціалізованого ремонтно — будівельного управління, успішно працюючого з 1966 року. Спеціалізується на інвестиціях в нерухомість, будівництві житлових та нежитлових будівель, наданні в оренду нерухомого майна. Реалізовані проекти: КМ Sweet Home (Ірпінь), ЖК Зелене місто (Ірпінь), […] Teremok UnionВсеукраїнська мережа ліцензованих дошкільних закладів «TEREMOK UNION». Приватна ліцензована середня школа І-ІІІ ступенів «CAPITAL UNION SCHOOL». Sobi СlubSobi Club — це не просто комфортний відпочинок. Це — концепція життя! «Гість, тобі тут буде добре; тут задоволення — вище благо», — свідчив напис на воротах школи, заснованої давньогрецьким філософом Епікуром. Ця фраза ідеально виглядала б і на вході нашого заміського комплексу. Адже епікурейці вважали, що для щастя людині потрібно здоров’я, присутність духу і […] КЕВРЗПрАТ «Київський електровагоноремонтний завод» є провідним підприємством України з виконання капітальних, капітально-відновлювальних ремонтів електропоїздів серії ЕР, ЕПЛ2Т, ЕПЛ9Т, ЕТ, ЕД і дизель-поїздів серії ДПЛ, ДТЛ. Підприємство з багатющою історією і традиціями — у 2018 році святкувалося 150-річчя заводу! Працівники підприємства соціально захищені: офіційне оформлення трудових відносин з першого дня роботи повністю офіційна прозора зарплата з […] Візіон Лайтінг УкраїнаКомпанія Vision Lighting спеціалізується на розробці, проєктуванні та встановленні сучасних освітлювальних рішень для торгових площ, офісів, HoReCa, шоу-румів та дизайнерських інтер’єрів. Наша мета — створення якісного та енергоефективного освітлення, яке допомагає бізнесам виділятися та працювати продуктивніше. Ми прагнемо бути лідером на ринку освітлення, впроваджуючи інноваційні рішення та забезпечуючи клієнтів високоякісним продуктом і сервісом. СпецтехресурсКомпанія займається будівництвом Диліжанс ЖДДиліжанс ЖД — Надійний Партнер, Що Надає Повний Перелік Транспортно-складських Та Комунікативних Послуг. Столичний млинТОВ « Столичний млин » виробляє борошно високої якості. Забезпечує усі хлібозаводи м. Києва. Technaxx DeutschlandНемецкий бренд Technaxx создан в 2003 году. Производитель техники для дома и развлечений.Представлен в 25 странах и 40 000 розничных точек. СпецбудзапчастинаКомпанія «Спецбудзапчастина» займається продажем запчастин, витратних матеріалів, масел та мастильних матеріалів для транспорту, сільгосп та спецтехніки, а також промислового обладнання. Наш досвід та асортимент дозволяють вирішувати завдання ефективної та довгострокової експлуатації різної техніки наших клієнтів. Ми є прямим імпортером, що не тільки дозволяє нам формувати вигідні цінові пропозиції, а й здійснювати необхідний контроль за якістю […] ВензабудVENZABUD реалізує повний спектр будівельних робіт в Києві та Київській області. Команда компанії — це професіонали, які мають досвід роботи з об’єктами житлової, комерційної нерухомості, а також нерухомості соціального призначення. Ми створюємо проєкти, які поєднують в собі всі важливі аспекти: комфорт, якість, затишок, індивідуальність. Наше головне завдання — створити простори для життя, роботи та відпочинку, […] MV Global TrendsMV Global Trends — напрямок діяльності гуртові продажі: електроніка, гаджети, аксесуари. Stork GroupКомпанія Stork Group керує 3 бізнес-юнітами: 1)” Агро” (площа 3000 га під кукурудзу, пшеницю, рапс, сою), 2)” Нова Імперія” (виробництво та продаж соусів, імпорт, b2b дистрибуція) 3) «Зернотрейдинг» . Le storeНаша компанія виробляє жіночий одяг під власним брендом та успішно працює на рінку України більше 5-ти років. ЗЗБПКВиготовлення залізобетонних виробів. ВитонVITON — будівельна компанія повного циклу, заснована у 2013 році. Наша команда співробітників має великий досвід у проектуванні, виготовленні та будівництві швидкомонтованих, енергозберігаючих та економічних будівель з використанням сендвіч-панелей. |