Ломбард “Сейф”
Відгуки про роботодавців ЛьвівЛомбард “Сейф”Мережа ломбардів “Сейф” – одна з найстабільніших, надійних і швидко розвивающихся фінансових компаній в сфері заставного кредитування. Розумний дімКомпанія «Розумний дім» – це проектування та монтаж систем автоматики «Розумний дім», створення оригінальних інтерфейсів керування на Iridium mobile. ТропикКомпания “Тропик” занимается импортом фруктов и овощей из стран Европы и мира с последующей продажей в Украине. ЛІКОбщество с ограниченной ответственностью “Львовская Изоляторная компания” было создано в 2002 году на базе Львовского изоляторного завода, существовавшего с 1965 года. diasСтудия красоты «DIAS» — успешная, перспективная компания, которая существует на рынке индустрии красоты и моды Украины более 4-х лет. ВымпелкомFrom entrepreneurial beginnings as a startup, VimpelCom has grown into an international telecommunications and technology business with more than 200 million customers and the ability to reach more than 10% of the world’s population. Бадер УкраїнаІсторія компанії BADER розпочалася ще 1872 року в німецькому місті Ґьоппінген, де було засновано дубильню взуттєвої шкіри «Rosslederfabrik Otto Bader». Зараз у тісній співпраці з нашими замовниками ми виробляємо найкращі інтер’єрні рішення для мобільного життя. Наші новаторські розробки та продукти впродовж довгих років здобувають довіру відомих автомобільних брендів з усього світу. Із покоління в покоління […] Територія сну«Территория сна» – это наибольшая сеть магазинов товаров для сна в Украине совершенно нового и необычного формата. |