Отзывы о работодателях Львов

Ломбард «Сейф»

Мережа ломбардів «Сейф» — одна з найстабільніших, надійних і швидко розвивающихся фінансових компаній в сфері заставного кредитування.

Black Bunny

Doris Parts

Росан Глобал

КОНСАЛТИНГОВА КОМПАНІЯ «МІЖНАРОДНА ПРАВОВА ГРУПА»

Истерн Беверидж Трейдинг

Розумний дім

Компанія «Розумний дім» — це проектування та монтаж систем автоматики «Розумний дім», створення оригінальних інтерфейсів керування на Iridium mobile.

Дроґопол Україна

Тропик

Компания «Тропик» занимается импортом фруктов и овощей из стран Европы и мира с последующей продажей в Украине.

ЛІК

Общество с ограниченной ответственностью «Львовская Изоляторная компания» было создано в 2002 году на базе Львовского изоляторного завода, существовавшего с 1965 года.

Atlas Advisors

dias

Студия красоты «DIAS» — успешная, перспективная компания, которая существует на рынке индустрии красоты и моды Украины более 4-х лет.

Мега Тон

Титан Львів

Роздрібна мережа магазинів «Титан»

Вымпелком

From entrepreneurial beginnings as a startup, VimpelCom has grown into an international telecommunications and technology business with more than 200 million customers and the ability to reach more than 10% of the world’s population.

Кристал-інвест Україна

Бадер Україна

Історія компанії BADER розпочалася ще 1872 року в німецькому місті Ґьоппінген, де було засновано дубильню взуттєвої шкіри «Rosslederfabrik Otto Bader». Зараз у тісній співпраці з нашими замовниками ми виробляємо найкращі інтер’єрні рішення для мобільного життя. Наші новаторські розробки та продукти впродовж довгих років здобувають довіру відомих автомобільних брендів з усього світу. Із покоління в покоління […]

Профітулс

«Профітулс» — магазин STIHL та VIKING у Львові з власним авторизованим сервісним центром.

Концерн Хлібпром

«Концерн Хлібпром» — одне з найбільших підприємств українського ринку хліба.

Територія сну

«Территория сна» — это наибольшая сеть магазинов товаров для сна в Украине совершенно нового и необычного формата.