ТД Гурмандіз

ТД Гурмандіз

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Фрешбаза — це стрімко розвиваюча компанія, з власними складами найсвіжіших продуктів. Мета і місія компанії, забезпечити своїх клієнтів продуктами найвищої якості, що досягається завдяки безпосередній поставці з продовольчої бази, минаючи супермакет і магазини. Все це дозволяє запропонувати якісний, свіжий товар за оптовими цінами.
Більше десяти років історії нашої компанії , як імпортера на ринку продуктів харчування, надихнула нас на відкриття магазину-складу найсвіжіших продуктів з широким асортиментом, який включає в себе не тільки імпортні овочі, фрукти і салати, а ще й імпортні сири, ковбаси, паштети, фуа-гра, пасти, йогурти та супутні товари. Наша перевага, кур’єрська доставка замовлення.
Надаємо послуги оптової, дрібнооптової та роздрібної торгівлі, а також доставки продуктів по торговим мережам, у магазини, ресторани, кафетерії, бари, готелі. Ціни на оптові замовлення відрізняються від роздрібних цін, зазначених у прайсі та обумовлюються індивідуально в залежності від обсягу замовлення та умов поставки.
Кращі товари в нашому розумінні — це найсвіжіші та добірні продукти від провідних постачальників і виробників.
Вигідні ціни на них мають на увазі усунення зайвих ланок у ланцюжку виробник — споживач. Це означає, що якщо продукт вироблений в Україні, Європі, Азії чи Африці, то він потрапляє до нас на склад безпосередньо від виробника, без посередників.
Можливості для всього цього у нас є завдяки наявності більше десяти років досвіду роботи в оптових продажах і закупівлях, а також налагодженим контактам і перевіреним партнерам. Працюючи з нами, Ви отримуєте надійного постачальника з постійним асортиментом найсвіжіших продуктів та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Відгуки про роботу в ТД Гурмандіз, зарплати, вакансії

1. Наталі
    6 Кві 2026

Була на співбесіді, запросили на роботу, сказали,що починайте хоть і завтра, а по факту hr Ольга навіть не надала зворотнього зв’язку

1. Ольга Захаренко-Мившук
      23 Кві 2026

Просимо розглянути можливість видалення або редагування відгуку, оскільки він містить неповну та викривлену інформацію щодо процесу комунікації з кандидатом.
      Зокрема, у відгуку зазначено відсутність зворотного зв’язку після співбесіди. Водночас терміни надання відповіді попередньо не узгоджувались, що відповідає стандартній практиці підбору персоналу.
      Крім того, під час подальшої особистої комунікації кандидат допустила некоректні та образливі висловлювання на адресу представника компанії. У зв’язку з цим компанія прийняла рішення не продовжувати взаємодію.
      Вказані обставини не були відображені у відгуку, що створює хибне уявлення про дії роботодавця.
      Наша компанія дотримується принципів професійної та взаємоповажної комунікації, тому вважаємо за доцільне або видалення цього відгуку, або його коригування з урахуванням фактичних обставин.
      Дякуємо за розгляд звернення.

Додайте зарплату в компанії ТД Гурмандіз

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця ТД Гурмандіз: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.