Фрешбаза — це стрімко розвиваюча компанія, з власними складами найсвіжіших продуктів. Мета і місія компанії, забезпечити своїх клієнтів продуктами найвищої якості, що досягається завдяки безпосередній поставці з продовольчої бази, минаючи супермакет і магазини. Все це дозволяє запропонувати якісний, свіжий товар за оптовими цінами. Відгуки про роботу в ТД Гурмандіз, зарплати, вакансії30 000 – 40 000 UAH 40 000 – 50 000 UAH
Додайте зарплату в компанії ТД ГурмандізДодати відгук Оцініть роботодавця ТД Гурмандіз: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію ТД Гурмандіз Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Була на співбесіді, запросили на роботу, сказали,що починайте хоть і завтра, а по факту hr Ольга навіть не надала зворотнього зв’язку
Просимо розглянути можливість видалення або редагування відгуку, оскільки він містить неповну та викривлену інформацію щодо процесу комунікації з кандидатом.
Зокрема, у відгуку зазначено відсутність зворотного зв’язку після співбесіди. Водночас терміни надання відповіді попередньо не узгоджувались, що відповідає стандартній практиці підбору персоналу.
Крім того, під час подальшої особистої комунікації кандидат допустила некоректні та образливі висловлювання на адресу представника компанії. У зв’язку з цим компанія прийняла рішення не продовжувати взаємодію.
Вказані обставини не були відображені у відгуку, що створює хибне уявлення про дії роботодавця.
Наша компанія дотримується принципів професійної та взаємоповажної комунікації, тому вважаємо за доцільне або видалення цього відгуку, або його коригування з урахуванням фактичних обставин.
Дякуємо за розгляд звернення.