Техно Трейд КС

Техно Трейд КС

comment 1 відгук

Ми — ТОВ “ТЕХНО ТРЕЙД КС”, і ми не просто створюємо техніку. Ми створюємо довіру та якість під брендом Konner & Sohnen. Наша продукція — від генераторів до садової техніки — поєднує інженерну досконалість, німецьку надійність та доступну ціну.
Наша експансія вражає: від Європи та США до країн Близького Сходу та Африки. Ми присутні вже у понад 20 країнах і не плануємо зупинятися. Щороку ми відкриваємо 35 нових ринків, відкриваємо нові офіси та представництва, розширюючи нашу мерережу.
Ми пишаємося тим, що наша якість визнана на міжнародному рівні. Двічі, у 2023 та 2025 роках, Forbes відзначив нас як найбільш динамічну компанію, вручивши престижну нагороду «Forbes Diamonds».

Відгуки про роботу в Техно Трейд КС, зарплати, вакансії

1. Аліса
    15 Тра 2026

Техно Трейд КС це – Dimax group – продаж техніки торгової марки Konner&Sohnen, тому і відгуки відповідно читайте про Dimax group. Ці недолугі думали очистяться, якщо перейменують компанію. Досить дурити людей, жлоби і в Африці жлоби, як не називайте

Додайте зарплату в компанії Техно Трейд КС

Додати відгук Оцініть роботодавця Техно Трейд КС: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.