Компания «Технологии Сетей» была основана в 2006 году и на сегодняшний день занимает одну из лидирующих позиций на телекоммуникационном рынке Украины. Відгуки про роботу в Технологии Сетей, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Технологии СетейДодати відгук Оцініть роботодавця Технологии Сетей: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Технологии Сетей Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Компанія «Технології мереж» була заснована в 2006 році і на сьогоднішній день займає одну з лідируючих позицій на телекомунікаційному ринку України – справжня маячня, це вже не компанія, а просто “Роги та Копита”
Залишилось від компанії:
– склад із неходовими позиціями
– дорогий товар у своїй більшості
– 1,5 менеджера
– фін умови утискаємо на мінімум так як не вивозимо
– замовити ходовий китай не можемо тому що нема за що
– логістика вже 3 рази на тиждень працює, тому що дорого і обсяги не ті…
– 0,3 закупника якому завжди потрібна допомога і говорити що робити.
– лояльних клієнтів майже немає, умовно 3-5 шт які все одно моніторять ціни
– Відношення власника
– мотивація бонусів херова
– ставка [вырезано] зрозумій яка
– товарів немає
– товари херові
Коли?
…перестане гнобити?
прибере прив’язку до долара? щоб ми нормально могли конкурувати та реально досягати поставленої мети?
– на***лово за ставкою
– на***лово за бонусами
– Постійно ми не так все робимо
суцільний негатив став домінувати у ТМ
він уже показав, що для нього співробітники – ніхто.
Welcome to Hell
Правильно написали, “шарашкина контора”. Не советую идти работать.
Мнение о конторе могу выразить одним словом, шарашка.
@Гость,та эта курица уже уволилась из технологий сетей
Таня, столько умных слов и ни слова о “печеньках” и “обнимашках”…. признавайся кто текст писал???
«Технологии Сетей» сохраняет доверительные взаимоотношения, основанные на уважении друг к другу, поддержке и взаимопомощи. Именно поэтому в нашей компании работает команда высококвалифицированных профессионалов. Корпоративная политика по отношению к сотрудникам — поддержание максимально благоприятных условий работы для высокой результативности, профессионального и личностного развития сотрудников. Амбициозные и ответственные, ориентированные на результат сотрудники, могут построить успешную карьеру вместе с компанией «Технологии Сетей». На нашем сайте, nettech.com.ua, Вы сможете ознакомиться с полным списком актуальных вакансий. Если Вы хотите работать в нашей команде, Ваши навыки и опыт соответствуют требованиям, мы приглашаем Вас к сотрудничеству!