Наш магазин занимается продажей аксессуаров для техники как в оптовом, так и в розничном виде. Відгуки про роботу в Uplay, зарплати, вакансії
Продавець-консультант Житомир • 4 зарплаты 3 200 .. 8 000 грн Продавець-Цитрус Житомир • 1 зарплата 7 000 грн Стажер продавець-консультант Житомир • 1 зарплата 6 000 грн Додайте зарплату в компанії UplayДодати відгук Оцініть роботодавця Uplay: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Uplay Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |
@ Гость , о і ще про ставку, в день було 145 грн, тобто десь 15 грн за годину робочого дня))) застрягли головою в 2016, бо зараз в нормальних компаніях ставка за годину мінімум 120 грн за ГОДИНУ
@ Гость , додам, що писала, так от, досвіду в управлінні я не маю, але бачу, що деякі точки в певні дні прибутку не приносили взагалі, систематично, а світло на квитанцію набігало просто так, хз в чому проблема закрити певні точки, які не приносять дохід, а інші які +- щось приносять, закривати в певні дні, економити ресурси і збільшувати попит на послуги в інші дні, і не нити, що рахунки величезні і працівники у всьому винні. Що по товару, через один він нормальної якості, чохли часто затерті чи брудні, а вибачатись треба мені, бо я їх продаю, адаптери часто несправні після 2-3 користувань, єдине, що націнки шаленої на товари немає, і +- вигідно для людей.
Загалом був би хороший бізнес, якби людей не замучували, давали відпочити і платили більше, сама робота посильна, але сил тягне багато, якщо тобі ні грошей, ні сну, тупо безсенсово себе виливаєш, а потім ти сам дурак, що виливав:/
Якщо коротко – не йдіть сюди працювати, якщо довго, то ось так:
– На співбесіду запросили, ніби все було гаразд на початку, хоча hr запитувала абсолютно рандомні питання, давала листочок з фігурками, щось там треба було малювати, про зп домовились, що буде ставка + відсоток з продажів(в вакансії написано 15-30к і що межі верхньої немає), але по факту було зовсім інакше. Перший час працюєш безкоштовно, 15 числа зп за попередній місяць, тобто якщо прийшов після 15, то працюєш до наступного зарплатного дня безкоштовно і маєш аж цілі тисячу чи дві + гроші за стаж, і про це не попереджають взагалі, ти ходиш собі, думаєш, що дадуть зп, яку обіцяли, або ну хоча б половину для старту, лол. Багато обіцянок, що на заробіток можна впливати, але по факту це не так, за поклейку скла чи плівки дуже маленький відсоток, за гарантію теж (яку треба всім клієнтам впарювати, до речі), тебе ставлять на певні точки іноді просто, щоб там хтось сидів з надіями відбити шалену оренду, яку треба платити за ті точки. Якщо ти новачок, то сидітимеш на пустій тт, матимеш 150 грн ставки на день, поки старший продавець працюватиме з відкриття до закриття і матиме хорошу касу за замовчуванням. Я без освіти управління одразу побачила, що деякі точки систематично н
– Домовленість за графік, обіцяли аж 4/3 або 5/2, по факту або 7/1, або 10/1, чи 1/1 + 8/1, вихідні можна отримати тільки якщо хворієш при смерті, графік міняється і вночі, і зранку, можеш щось запланувати, і бац, в тебе замість двох вихідних тепер зміна і наступного дня ще одна. Кількість змін не гарантує нормальну зп, все вирішує, на якій ти точці. Відкритись треба за хв 5 до зміни, прийти за всі 30, бо то ноутбук не вмикається, то інтернету немає, то ще щось, якщо ти про це нікому не пожалієшся, то будуть думати, що ти запізнився спеціально, після якогось там разу штраф і мінус зп, закриватись теж прикольно, зазвичай хв 15-20 після прибирати треба за людьми, які прийшли якраз хвилина в хвилину, коли ти вимикаєш апаратуру, тобто графік не реалістичний ніяким чином. Перерви є, можна домовитись про більше/менше, є час на обід, першу і останню години зміни не можна нікуди йти з тт.
– Щодо умов роботи, деякі точки не опалюються, є магазин без дверей, абсолютно глухі по клієнтам острівки, можна сидіти весь робочий день, і ніхто навіть не спитає як кудись пройти, не кажучи вже за покупку. В мороз -23 відпускали на годину раніше, але по суті це нічого не давало, бо руки і ноги були сині вже через годину зранку, постійно хворієш, отже не виходиш на роботу, а значить і маєш ***, а не зарплату. Мабуть влітку буде легше з цим, є кондиціонери на точках, але слава богу, я не дочекалась того, але удачі тим нещасним дурачкам, які працюватимуть ще після мене. Щоб прийти на роботу на 9:30 на дальню точку, мені треба було прокидатись в 6, в 7:30 бути на зупинці, чекати транспорт, який не їхав по графікам (бо то снігопад, то двигун замерз, то дтп на дтп), їхати годину і йти пішки, і це не факт, що будеш вчасно відкриватись, якщо робота на 10:00, то те саме + треба йти кілометр до тц. Додому теж важко доїхати, на одному тц взагалі транспорт не їздить після 18:00, треба таксі. Кожного дня автобус 20 грн + таксі 150-200 + поїсти чи якась дешева кава 150, а зарплата навіть цього не покриє, коли ви її отримаєте, не було в мене прибутку за жоден місяць роботи, а вільного часу на підробіток чи щось інше паралельно *** немає. Закриваєшся, добираєшся додому в 22+- години, навіть не вечеряєш, просто падаєш спати і так цілими днями по колу, я чекала вихідного, як свята, контингент на роботі як пощастить, або дуже приємні люди, або абсолютні тварі, які будуть тебе обзивати, а тобі тільки мовчати можна і посміхатися, на вокзалі через одного якісь *** приходять. Ще про морози, нам всім hr розказувала економити на опаленні, рухатись, щоб не мерзнути, ходити грітись в інші магазини і супермаркети, а якщо вже захворів, то це ти ***, і все одно виходь на роботу, бо нема кому.
– По зп, вона мізерна, більше мінімалки буде, якщо тільки зверху якусь премію дадуть. Перший місяць у всіх новачків від 450 грн до 3к, залежно від того, де ти був перші дні після стажування. З порогу демотивація, скажу чесно, мені в момент відбило всю жагу робити речі якісно, якщо мене не цінують, хз нащо я старалась і летіла на роботу з любов’ю, якщо мені заплатять три копійки. Розказували, що ставка і відсоток для мотивації, але працює це навпаки, немає фіксованої суми, яку ти отримаєш точно-точно, ставка нараховується, тільки якщо ти вийшов на роботу. Тут теж цікаво, як hr ставить декого одразу на хороші точки, бачила, що ставили навіть на другий день стажування чи щось таке, тобто людина взагалі ні бе ні ме, а чеки вже вибиває, зп капає. Щоб мати норм заробіток, треба продати на тисяч 100-120, якщо менше, то це аби вісім тисяч було. Якщо виходиш на роботу хворий, то автоматично робиш брак через температуру, а це мінус з зп сотнями грн. На співбесіді разів чотири hr повторила, що зп без затримок, бо тут компанія вау і супер, не так, як в інших, а по факту мені дали вчасно тільки один раз, інші треба було чекати декілька днів, випрошувати і вимолювати, нагадувати про себе, ще й списують частинами по пару днів підряд, навіть якщо гроші в касі є. Перед зп днем роблять інкасацію і якщо не заробиш собі за 2-3 дні до 15 числа, то або чекаєш ще, або їздиш на інші точки забирати гроші. Якщо тобі щось треба від буха чи hr, вони ігнорують, в свій вихідний навіть не заходять, але якщо в тебе вихідний, то тобі і написують, і дзвонять, і що завгодно з тебе тільки не просять, ніякого спокою і відпочинку від роботи. Так hr свята приємна людина, йде назустріч, просить тебе йти назустріч, і все було б чудово, але коли ти відмовляєшся виходити в вихідний чи хворієш, то на тебе тиснуть, щоб ти все одно виходив, тільки б один раз вийшло, то будеш у всі вихідні стирчати за касою.
– По обов’язкам взагалі *** всього, товар знати, на тупі питання відповідати, чеки видавати, навіть якщо людина не хоче їх брати, бонусні карти оформлювати, гарантії впарювати, на пошту розносити онлайн-замовлення, прибирати по декілька разів на день своє робоче місце і повно всякої ***, яка тільки витрачає сили, яких і так немає. На початку я і зранку, і вдень, і під кінець зміни все вилизувала, навіть якщо на наступний день теж була я на тій точці, під кінець роботи я лише прибирала за собою при здачі зміни іншій людині. А от іншим *** на це взагалі, лишають і сміття, і не розкладений товар, і огризки їжі, і купюри *** змяті, не складені в правильному порядку, без дрібних і тд. Іноді тільки дивуєшся, як їх допустили до роботи, якщо мінімально гроші порахувати правильно вже проблема. Кожен день писати звіти в групу тг, все відбувається там.
– По колективу все норм, приємні люди, відчуваєш, що до тебе не ставляться як до чужого, немає дідовщини, всі на зв’язку і підказують стільки, скільки треба, тут взагалі питань нема, але жаль, що колективом ти комуналку не заплатиш і нерви не підлатаєш, якби нормально хоч платили за виснаження і всі інші мінуси, я може і стерпіла б все, але ну так то неможливо жити. До речі, текучка людей просто ***, за мною прийшло і пішло людей 6-8, і навіть пішли ті, хто був переді мною, я тільки шкодую, що повірила в перспективу і не *** в першу ж зп, тільки час втратила.
– По моральному стану на цій роботі можна сказати два слова: в петлю. До роботи тут я мала сили чепуритись кожного дня, одягатись, виглядала, як жива людина, під кінець роботи я схудла на три розміри одягу, не було ні сил вдягати щось інше, окрім спортивок і штанів, ніякого макіяжу, навіть мінімального догляду за собою, морально ще гірше, недостаток сну, нормального харчування, бо всі гроші йдуть на транспорт додому, постійні хвороби через виснаження, я виходила в туалет ридати кожні 2-3 години на зміні, ввечері теж не могла говорити вже з людьми, бо сльози так і лились безконтрольно, дуже велике моральне навантаження, а клієнтам треба посміхатись все одно. Майже кожен день приходив хтось з претензіями, що я ж жінка, і що я можу знаю взагалі про гаджети, і що скло я мабуть клею *** і я криворука, а от мій колєга мальчік робив супер, ” у вас я навіть пробувати переклеювати не буду, бо у вас в голові тільки мужики і косметика”, або прийде якесь п’яне чучело, почне чіплятись, і тобі навіть нема кого покликати, щоб його забрали, стоїш терпиш, і навіть зп моральну шкоду не покриває, ще більше добиває. Я хз як можна мати дві-три роботи і бути біднішою, ніж коли була одна, але тут якраз можна оце зробити. Якщо хочете бути бідними і нещасними, то йдіть працювати саме сюди.
– Постійно сидиш під камерами, пишуть кожен звук і кожне слово, постійно хтось сидить і слухає, як проходить твій робочий день, щось не сказав, одразу hr на трубкє, нагадує, що треба запитувати то і то, в прямому часі треба переставити це і це, не можна спокійно посидіти відпочити, думаєш, а як ти виглядаєш зі сторони і чи все нормально в кадрі.
Після того, як я пішла, я не могла наїстись, тиждень відсипалась, відновлювалась, тепер з недовірою ставлюсь до всіх вакансій, які бачу, бо розлітається дуже реальність і вакансія. Да, досвіду набралась, знання отримала, але краще б сюди не йшла і тих знань не отримувала, набирають молодих людей і катаються, як на конях, якщо щось не подобається, то кажуть уйобувати, або “ну це ж перший досвід, що ти очікував, не мільйони ж” і тому подібне.
І це я упускаю багато деталей щодо керівництва і бухгалтерів, бо це так просто в відгуках не розкажеш, але загалом картина отака, не йдіть сюди, краще вдома сидіть.
Скажу честно, Людмила дуже неадекватна, те що вона нецензурно звертається до «колишніх» продавців, це верх абсурду. Я там працював, і нічого хорошого про Людмилу не скажу, це 100%!!!
І згоден з тим, що якби її прибрали і поставили толкову людину, яка в свою чергу розуміється в цій справі, то всім нормально б працювалось. Сама Людмила займає посаду «Менеджер по підбору персоналу» тей самий типу ейчар, але з себе робить ака директора мережі магазинів. Що бухгалтер , шо всі інші прогинються під неї, не тому що поважають, а тому що вона так залякала своїх працівників. Чого тільки варте те, що їй начхати в якому стані ти працюєш, не вийшов – попередження, далі штраф, хоча штрафи заборонені законом, вихід новеньких у зміни без переобліку, це взагалі нонсенс, як людина, яка наче б то шарить за свою роботу, може без переобліку відпустити новеньких на точку???? Надіюсь тут є люди які вже подали скаргу у вищі інстанції на цього звіра. Таким людям не місце в соціумі!!!!
І так прийшла моя черга розповідати про UPLAY, і «дуже класне» керівництво Людмилу.
Почнемо з того, що по факту там працюють дуже класні продавці, які готові допомогти, тут нарікань немає, є пару особ неприємних, але то дрібниці.
Після стажуання все було нормально, я перший тиждень відпрацювала так як треба 5/2, потім подзвонила ЛЮДМИЛА, попросила вийти на більше змін, бо не вистачає людей, я погодилась, але як кажуть підписала сама собі приговор, бо потім мій графік не повернувся до 5/2, він був і 6/1, і 7/1, коротше були перепрацювання, які навіть не рахувались. Стосовно самих робочих процессів, якщо на вулиці мороз, Людмилу мало хвилує що ви захворієте, обігрівач не вклбчати на довго бо багато тягне енергію, а те що на тоці такий дубак, що примерзали двері , то пофіг. Так само за цю касу, то вона висне, то вилітає, то показує кожен раз вікно що каса не оновлена треба оновити, дуже багато нюансів по касі і по звітам , яки повинні бути в паперовому вигляді, а не просто фото звіту з терміналу, і розпис по таблиці в телеграмі, це ***.
З приводу самої Людмили, людина дуже добра, до тих пір, поки їй від вас щось потрібно, коли ви їй як людина не потрібні, вона буде вам написувати, дзвонити і розказувати що у вас є психологічні проблеми, дуже смішна фігня з цими тестами на співбесіді, це просто треш дикий.
Сама вона , поки їй не сказати що звернешся до органів трудової безпеки ци інспекції, буде ігнорувати і навіть не читати смс, за те як ти десь завтикав, вона буде дзвонити навіть у вихідний , бо їй так потрібно, коли в неї вихідний, любімчік Михайло буде її захищати, що «якого чорта ви турбуєте Людмилу у її вихідний», сама Людмила взагалі не орінтується в торгівлі і в товарі якій вона надає на продаж на точки, повна дизорієнтація в данній роботі у людини!
Завжди погрожує не виплатою зп, або тим що можуть бути недостачі, які спишуть на вас, що на вас напишуть заяву, що без відпрацювання ви будете без зп. Свої погрози вона виливає ,або при особистій зустрічі, або по телефону, коли просиш обговорити все в форматі переписки, вона морозиться і каже ,що зайнята, хоча перед цим могла виписувати тобі петиції яка ти тварь, бо ти уходиш!
Благо того що всі скріни зроьлені і вже передані в трудову інспекцію, най вони *** розбираються з цією неадекваткою. До всіх інших притензій немає, крім цієї є»анашки Людмили.
@ Гость , Знаємо як та Людмила працює, як їй треба, то вона вас готова на руках носити, а як просите ви її, то вона ігнорує, після звільнення всі мінуса і дири вона спише на вас, абсолютно всі. Школа людей які витрачають час, на таких кончених роботодавців
Доброго дня!Працювала на юплей 10 днів,це моя найкоротша робота.Чесно кажучи я мягко говоря в шоці ,такого *** і неадеквацтва я ще не бачила.Почну с початку,на співбесіді мене запросила Людмила.Перше що мені вже не сподобалося це її психологічні тести вигляді фігурок,вона про людину судить з фігурок.Друге що мені не зашло це те що після стажування вона мене відправила на магазин без переобліку і саму,я не знала де що лежить.Третє це їхня каса”Кашелот” яка сама вносить кошти за задне число і глючить,а щоб виправити бухгалтера треба чекати півдня,бо додзвонитися до неї не реально.По касі це развод точно,но я не налогова,але хай цим вона займеться.Четверте зарплатня на співбесіді ми обговорювали що 6000 тис.ставка + % від продажів( в середньому за день по калькулятору виходило 200 грн.).За 10 годин роботи ви отримаєте 300-500 грн.,це виходить 30-50 грн.за годину,це ЖАХ.Ми також на співбесіді обговорювали графік 5/2 ,але Людмила вирішила в перший тиждень моєї роботи що 2 вихідних то забагато то дала 1 вихідний.Короче в середньому за місяць по її графікам у людей виходить 5 вихідних і то як повезе.Коли на 10 день я зрозуміла що це не моє,і я не рабиня Ізаура,ну вона в принципі і сама промоніторила що я не хочу працювати,бо сидить біля камер ” Наблюдає”.І тут почалося що де вона знайде людину за 1 день,хоча я їй написала нормально що ще день відпрацюю,а там вже ні.” Хоча по закону в мене випробувальний термін 14 днів,тай ще не оформленна”.Потім якщо ви не офіційно то давайте зробимо вигляд що ми незнайомі,корче кажучи не хотіла платити гроші.Вона всеж таки добилася я вийшла на точку,і цілий день вона мені робила нерви,бо сиділа і слухала по камері що я говорю.А я в свою чергу почала збирати докази що взагалі там працювала,щоб звернутися до органів,з горем-пополам прибігла дівчинка яка мене стажувала і зі мною розрахувалася.За 10 днів по 10 годин роботи я отримала 3000тис.,і мені добавили Людмила 2500тис. списала.Я запитала за що,на це мені відповіли “Я не знаю”.
Не йдіть туди працювати це жах,там шахрайство.Вони дурять людей.
@Гость, Сашенька, яке це в тебе місце роботи вже? 10? Відпрацював? Ти відпрацював? По 20 перекурів за день і здивований, що немає виторгу. На співбесіді розвопідав, який в тебе досвід в сфері, який ти молодець і все знаєш. А по факту рівень розуміння товару нульовий. А коли ти там працював сам? За послуги обіцяли 30% а ти отримував 25%? Ти настільки зацікавлений тільки в своїх книжках про уявного бога, що з грудня не зміг відкрити вкладку з нарахуванням зп і подивитись скільки % нараховується, про що тут говорити?
Відппацював в компанії з грудня місяця до квітня,все вроді би було ок обіцяли зп від 10 тисяч,а по факту треба торгувати більше 100 тисяч щоб щось нормально вийшло,на початку працював сам так як другу людину знайти не могли довгий час,відсоток від продажів малий в тей час коли за зарядку в інших магазинах платять 40 грн тут буде 20,відсоток від послуг обіцяють 30 % а по факту 25%.Зп щоб забрати треба наторгувати,бо перед отриманням роблять інкасацію,і ти в день у день не забереш свої гроші,людмила то окремий вид психічного розвитку,неадекватна персона взагалі,коли хочеш звільнення то розповідає тобі з матами про відпрацювання якесь,сказала що зп без відпрацювання не отримаю,контора тупа юплей!не рекомендую як на роботу так і клієнтам!!!
Проработал 2года пока не пришла Люда рыжая бывш со школы психиатр заруинила своими правилами проверками торговые точки Киева из 5-7ми осталась 1на в течение года 1н Нормальный с начальства был ток Саша Гриневич
Компания х***я больше слов нету.Людмила материть сотрудников,зп маленькие ,смисла ити туда нету, держуть в рабстве
Компания дно … Если вы готовы платит за не достачи велком ту юплей… Тут вас на***т на зп .. вычтут не зачто … за пололда в компании я понял регулярно снимать день незащо осбобенно сташими. Типа пыль лежит не там иинум 200 , гдето подышалтне правильно Маша снимает минус 500.. Компания гнилая…
Добрый вечер. В компании работал не очень долго, но есть что рассказать. Во- первых, зарплата. Здесь можно охарактеризовать одним словом: пиз**ц. Во- вторых, администрация не знает что такое адекватность. Потому что у адекватные люди вряд- ли бы относились так к персоналу(продавцам). В- третьих, у меня случилась такая ситуация, что я нашёл другую работу и захотел уйти с компании, но мне сразу начали говорить за отработку, которой, собственно, не должно быть! Так- как при нарушении друдового договора работник не должен отрабатывать две недели. А нарушение было как раз таки в часах работы. В договоре написано: “не более 40- ка часов в неделю”. А по сути я работал 66 часов. Когда я всё же смог уйти, они начали делать переучёты (хотя, когда я пришёл, они его при мне не сделали) и в итоге нашли очень много недостачи. И теперь не хотят выплачивать мне зарплату, хоть я и отработал полный месяц. Но это одно. С другой стороны они ещё грозятся написать заявление в полицию(за недостачи), а это переходит уже все границы!
У меня всё. Компания ужасная, врагу не посоветую туда пойти!
Компания чесно говоря нормальная через дефис!!! Коротко отом что вас ждет :
График по 12 часов в который вас будут считать что вы должны!!! Зарплата 145 грн ставка и и какойто процент если вы на [вырезано] точке вам его не видать будите получать 5к за 22 дня за 12 часов вам это нужно? Чесно бегите прочь , и это инфа не из зеленых ларьков это правда вас на*буют , а вы в это будите верить
Компанія чудова, зарплату платтять вчасно, саме Людмила яку тут страсно обговорюють конкуренти з Житнього ринку з зеленого магазина , навчає та розповідає інформацію добре, професійний підхід, вся команда прекрасна, всі круті.
( А ті хто пишуть це лайно, їх вигнали за крадіжки)
Написала щою ті хто будуть читати, наперед знали хто ці чорнороті
@ Ivanov Ivan Ivanovich , @ Адольф ,
Шановний мені здається що ви простий конкурент, з Житнього ринка з зеленого магазина.
Який був турнем і його вигнали )
Тому будь ласка не прискайте своєї жовчю на ліво і на право а вчіться гарно працювати
Поработал я в этой компании и негатива больше чем позитива.
1. Сначала на собеседовании на работу менеджер по подбору персонала(Людмила) дала анкету в которой был пункт выбрать фигуру(треугольник,квадрат, круг и т.д.) выбрав квадрат сказала что у меня нет желания у них работать, хотя знакомый выбрал тот же квадрат и услышал совсем другое :))))
2. Текучка просто ужасная. Фишка компании набирать стажёров ставить на точку без прибыли, потом 1-2 мес. увольнение и набор следующих стажёров. Смотрел в течении года постоянно новые продавцы.
3. Что такое мерчандайзинг,выкладка товара вообще нет понятия. Как Людмиле и ее ж*полизам нравиться так и выкладывают.
4. Мотивацыя по ЗП (вернее даже демотивацыя), если ты стоишь на норм точке где легко выполняется план получаеш доп бонусы, а если ты стоишь на точках где почти ничего не продается ( попросту нет клиентов) получаеш ещё и минус процент к ЗП
5. График работы меняется вообще без ведома продавцов. Ставят допустим выходной на понедельник, а потом утром звонок а какого…вы не вышли на работу…последнее предупреждение , в следующий раз штраф)))
6. Выговоры от Людмилы вообще по непонятным предлогам:”мне на видео не понравилось как вы мыли пол” и т.д.
В принцыпе компания неплохая и имеет потенциал, но с такими людьми как Людмила ( которая ничего толком не понимает в торговли,в общении и взаимосвязи с персоналом, выкладке товара, мотивацыи продавцов) она так и будет болтаться на дне на уровне с простыми ларьками;)))
@Михаил, Человек с Именем Миша не работал в юплей =) могу кинуть скрин ,А про общение с людмилой , так ты точно *т , она же истеричка неадекватная ) а так да зп платят вовремя , ну тяжело не выплатить минималку вовремя …
Не раджу цю кантору,на співбесіді говорять одне,а по факту получається зовсім не те.І по зп,а особливо графік.І якщо потрібно вихідний,то можете забути,його не реально випросити….Дибільні правила,і штрафи які можна отримати за найменший промах……
Адресовано “Другой Михаил”
А всё, поздно!!! :)
Это не я!!!!
@Михаил, Ахахах,на скільки я знаю в uplayє тільки один Міша,і продавцем він не працює…..А ти давай дальше підлизуйся до начальства дальше))))))))))
@Гость, Знаешь, не все люди такие как ты. Я самостоятельный взрослый человек который отвечает за свои слова и поступки, а вот ты так и останешься тем, кто будет ходить по сайтам и писать отзывы.
Дуже цікаво що тобі пообіцяли,за такий відгук.І чого ти тільки за Директора Сашу сказав,а Нікітюк де дівся?Цікаво що ти таке рижій робив,шо вона до тебе добре відносилася.Звісно якщо вона не сама цей відгук написала
КОМПАНІЯ Г*ВНОООО
Работал в компании очень долго. Абсолютно не было никаких непониманий с руководством. Если 100% выполнять свои прямые обязанности, то никаких штрафов и замечаний никто не делает. Мне все нравилось. Приятный Директор в лице Александра, с Людмилой очень легко общаться, Бухгалтер – выдает зп вовремя! Коллеги всегда подскажут и помогут. Рекомендую!
P.S. это вы еще в Техноеж не устраивались! Там полная жесть!
Ужасная компания, не рекомендую
Дійсно, якби змінили Рижу, то всім легше жилося б
Це просто жах. Відправляють у відрядження, не питаючи. Менеджер Людмила сама не знає досконало товар і приймаючи людей на роботу виносить мізки. Іноді складається враження, що компанією керують не директора, а Людмила ?? А ще в цій компанії дуже розумний бухгалтер Аліна, яка без дозволу Людмили слова сказати не може. Якби керівництво замінило б Людмилу, то в Uplay працювалося б із задоволенням
Дуже важко морально прцювати в так званій(компанії).Постійний пресинг від Рижої,шах в право шах в ліво відразу штраф.Заставляють впарювати людям гарантію.На камерах сидить людина,яка цілий день за тобою наблюдає.Однозначно не рекомендую з ними звязуватись…….
Є такі люди їх називають енергетичний вампір так от в цій компанії це була Людмила. Все було добре поки не подзвонить вона в твій вихідний і не скаже вийди на роботу коли ти завчасно сказав що хворієш або ти розраховуєш на вихідний дивишся в графік, а його в тебе немає)) про зп або аванс я даже говорити не хочу бо завжди немає грошей в касі для цього. Завджи все контролює по камері якщо шось не так зразу телефонує і відчитує але якщо Людмилі потрібно щоб ти щось зробив стає дуже ввічливою: ” У мене є до вас пропозиція давайте ви пропрацюєте без вихідних місяць “, а потім сильно вас підставляє і ви змушені звільнитись. Про саму компанію спогади хороші но були б кращі якби не було її.
підписуюсь під кожним словом)
Согласна, вроде всё хорошо, зарплата не плохая, НО…и этих “но” множество!Требований просто несчесть, всё что Людмиле придёт в голову ты должен выполнить, куча различных штрафов, за тобой всё время наблюдают и ждут пока ты хоть что-нибудь сделаешь не так что бы уже позвонить тебе и вычитывать как первоклашку. Твоих выходные могут начаться со звонка и требованием выйти на работу в свой выходной, или просто без твоего ведома ставят по пару рабочих дней место выходных! А если вдруг ты насмелился высказать свое мнение тебя начнут шантажировать и прикажут писать заявление…Не рекомендую вообще связывать себя и эту компанию, даже в качестве покупателя!
Працювала в цій компанії не так довго,але є що розказати зарплата як для Житомира на достойному рівні,адекватні директора.Але на цьому всі переваги закінчуються ,тому що є там менеджер по персоналу Людмила.Яка за людей працівників не вважає(((((((Якщо ви готові що кожного дня,ця персона буде вам виносити мозги,бо в неї не склалося особисте життя,та вона свої нерви зриває на персонал……то вам сюди,ще не мало важно те,що ваш графік може змінюватися без попередження,та нікого не цікавить що у вас вже є плани на вихідні
@Адольф, Запропонували інший магазин ,а мені туди не зручно їздити.
Почему уволились?
Доброго дня, всім хто шукає відгук про компанію.
Працював в компанії майже 6 місяців.
Компанія класна, Керівництво також.
Мало таких компаній дуже сподобалось працювати в ній.
ЗП виплачують вчасно, вихідні є , Керівництво думає про співробітників. Шкода що таких мало.