Вудбудпром

Вудбудпром

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Компанія ВудБудПром, являється ексклюзивним представником на території України торгових марок American Wood Oil (США), Vincents Polyline(Латвія), MITOL (Словенія), та офіційним представником Borma Wachs (Италия).
Компанія працює в сфері деревообробки та пропонує професійні рішення для обробки, захисту та декоративного покриття виробів з деревини.
Наша місія донести до виробників та кінцевого споживача економічно вигідні, зручні у використанні та екологічні матеріали для покриття деревини.

Відгуки про роботу в Вудбудпром, зарплати, вакансії

1. 13 Січ 2026

Рога и копыта !

Обещают и не делают.
    Что добавить – если хотите, чтоб вам пообещали и не сделали, то можете проверить.

2. 26 Бер 2025

Для соискателей работы в это шарашкиной конторе БЕГИТЕ!!!! оттуда, никто платить Вам не будет, даже не переступайте порог этой конторы.
    **Катастрофический опыт сотрудничества с "Вудбудпром"!**
    Компания не только не выполняет свои обязательства, но и демонстрирует полную некомпетентность на всех уровнях. Складывается впечатление, что в компании царит полный хаос, и никто не знает, что делать. Очень жаль, что такая компания вообще продолжает работать. Никому не рекомендую связываться с "Вудбудпром" — сэкономьте свои нервы и деньги!

Львов
32 000 – 62 000 грн

Додайте зарплату в компанії Вудбудпром

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Вудбудпром: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.