Vyriy — інноваційний лідер у світі Military Tech, який збирається досягти швидких перемог для України. Ми не просто створюємо військове обладнання, ми перетворюємо його на майстерність. Відгуки про роботу в Vyriy, зарплати, вакансії60 000 – 75 000 UAH 70 000 – 120 000 UAH 60 000 – 90 000 UAH
Додайте зарплату в компанії VyriyДодати відгук Оцініть роботодавця Vyriy: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Vyriy Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Не старайтесь устроится в эту контору особенно высылать резюме, они из просто даже не смотрят, HR это просто делитанты которым плевать на свою работу одни и те же вакансии публикуют раз в 3 дня и хотят сказать что не могут набрать людей)))) просто сидят на *** ровно и создают рабочий вид чтобы не потерять работу типа нет подходящих кандидатов. В Чите есть отзывы от том что даже кому повезло пробиться на собеседование, а именно им назначают онлайн с датой и временем, а потом просто не выходят на связь. И такого в сети много. Если на первом этапе такое отношение, то страшно представить что дальше. Короче говоря шарага которая не стоит вашего времени и нервов.