Vyriy

Vyriy

Vyriy — інноваційний лідер у світі Military Tech, який збирається досягти швидких перемог для України. Ми не просто створюємо військове обладнання, ми перетворюємо його на майстерність.
Ми віримо в доступність цих технологій для кожного військового підрозділу, щоб забезпечити безпеку та успіх нашої країни.
Наша мета — забезпечити якнайшвидшу перемогу України, завдяки розробці та виробництву передового військового обладнання з високою якістю та надійністю, і роблячи ці технології доступними для всіх військових підрозділів.

Відгуки про роботу в Vyriy, зарплати, вакансії

12 Вер 2026

Компанія постійно розміщує багато фінансових вакансій. На початку літа 2026 року (або ще раніше) вони розміщували вакансії середньої ланки аля “фін менежер” із ЗП 50-60 тис грн і тому подібне. Я відправила відгук хоча це занизька для мене позициія,але в мене такі зараз обставини. Ніякого фідбеку я не отримала – лише лист з відмовою де було лише написано “є інши кращі кандидати”, при цьому вакасія не була закрита – тобто вони “є”, але вони тех ім не підходять. Далі з вересня 2026 вони вже підняли рівень зп до 70 тис грн для фін менеджера, але що важливо в них раптом відкрилось забагато керівних фінансових посад, тобто вони з весни шукали середню ланку тоді як в них не було сталого постійного фінансового керівництва -так ніхто не робить. Спочатку формується керівництво, а потім воно відбирає для себе підлеглих і ставить їм задачі, оцінює їх на етапі відбору і якщо вони шукають керівників зараз, то хто оцінював фін менежерів фін спеціалістів навесні? Некомпетентна сумбурная непослідовна контора!

2. Андрій
    3 Вер 2026

Добрий день.

Хочу висловити свою позицію щодо завершення процесу відбору до «Вирій».

Я пройшов усі етапи відбору, включно з поліграфом, і вважаю, що за результатами цього процесу моя професійна компетентність та досвід були достатньо продемонстровані.

Тому формальне пояснення відмови через «організаційні зміни» викликає у мене закономірне питання щодо справжньої причини прийнятого рішення.

Я маю значний управлінський та професійний досвід і належу до спеціалістів, які здатні брати на себе високий рівень відповідальності та самостійно приймати складні управлінські рішення. Моя експертиза сформована не теоретично, а багаторічною практикою та відповідальністю за реальні результати.

На мою думку, саме цей рівень досвіду міг стати фактором, який викликав занепокоєння у безпосереднього керівника. Поява в команді спеціаліста з вищим рівнем компетенцій завжди означає необхідність підтверджувати власний професійний рівень та результати.

Якщо рішення про відмову було фактично пов’язане з побоюванням керівника щодо власної позиції, авторитету або подальшої ролі в компанії, то вважаю це неправильним управлінським рішенням.

Я не претендував на чиєсь місце. Я претендував на можливість принести компанії свою експертизу, досвід і результат.

У підсумку від такого рішення втрачаю не я як спеціаліст я продовжу реалізовувати свій досвід в іншому середовищі.

Втрачає саме «Вирій», оскільки компанія відмовляється від можливості залучити досвідченого спеціаліста високого рівня, який пройшов повний процес оцінки та був готовий взяти на себе відповідальність за результат.

Я з повагою ставлюся до права компанії самостійно визначати свою кадрову політику. Водночас вважаю важливим, щоб професійна експертиза не сприймалася як загроза для окремих посад чи людей.

Сильні спеціалісти не повинні сприйматися як конкуренти всередині компанії. Їхня поява має посилювати компанію.

Саме тому вважаю, що прийняте рішення це передусім втрачена можливість для «Вирій».

З повагою,
    Андрій Веригін

8 Чер 2026

Не старайтесь устроится в эту контору особенно высылать резюме, они из просто даже не смотрят, HR это просто делитанты которым плевать на свою работу одни и те же вакансии публикуют раз в 3 дня и хотят сказать что не могут набрать людей)))) просто сидят на *** ровно и создают рабочий вид чтобы не потерять работу типа нет подходящих кандидатов. В Чите есть отзывы от том что даже кому повезло пробиться на собеседование, а именно им назначают онлайн с датой и временем, а потом просто не выходят на связь. И такого в сети много. Если на первом этапе такое отношение, то страшно представить что дальше. Короче говоря шарага которая не стоит вашего времени и нервов.

60 000 – 75 000 UAH
70 000 – 120 000 UAH
60 000 – 90 000 UAH

Додайте зарплату в компанії Vyriy

Додати відгук Оцініть роботодавця Vyriy: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.