DaGo Style Ukraine

comment 1 відгук

Відгуки про роботу в DaGo Style Ukraine, зарплати, вакансії

1. Юрій
    7 Сер 2026

Хотів влаштуватись на посаду " оператора ливарного станка. Подивився оголошення на сайті олкс юей. Зідзвонився з рекрутрером компанії.Виявилось,що Марія не є рекрутером компанії, а зовні найнятий рекрутер для підбору персоналу.
    Розказують золоті гори:
    Довіз до місця праці, в дві сторони- по факту виясняйте в основного ректрутера компанії;
    змін в місяць максимум 20-21 ; МАКСИМУМ!!! РОБОТА з ПН ПО ПН. Січень: 22 робочі дні
    Лютий: 20 робочих днів
    Вересень: 22 робочі дні
    Жовтень: 21 робочий день
    Листопад: 21 робочий день
    Грудень: 22 робочі дні

Марія -основний кадровик компанії взагалі бреше у всьому. На запитання чи 22 робочих дні у місяці -мовчок; про суботу і неділю починає розказувати;
    Стажування-тиждень чи два незрозуміло,мямлить і т.д.
    Кадровиця Марія допоміжна,на питання ,які цікавлять,щоб не дати себе обманути зразу видаляє переписку, не хоче працювати з незручними кандидатами. Зразу-відміняємо зідзвон…Кандидатами.які не хочуть,щоб їх недобросовісні рекрутери обманули.Шановні пошукачі- намахують,не ведіться.Звичайно,що я б ніколи не пішов туда працювати з такою брехнею.

Якщо не має чітких строків стажування-Вас найобують. Вас можуть місяць тримати в статусі стажера користуватись.А потім кинути,на місце взяти нового.

Додайте зарплату в компанії DaGo Style Ukraine

Додати відгук Оцініть роботодавця DaGo Style Ukraine: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.