Відгуки про роботу в Слайдинг Доорс, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Слайдинг ДоорсДодати відгук Оцініть роботодавця Слайдинг Доорс: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Слайдинг Доорс Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |
Зідзвонювався на рахунок роботи в цех по виробнцитву дверей. Просто жахіття і кам"яне століття. Зідзвонився з паном Володимиром вислав своє резюме на електронну пошту в пдф і ворд форматах. Людина навіть не відкрила пошту , вишліть мені ще на вайбер. Вислав на вайбер. Людина не пише, чи прочитала це резюме ,чи не прочитала, все доводиться кліщами витягувати. Передав мій номер майстру. Майстру видно так " терміново" був потрібен працівник,що аж через 3 години передзвонила, коли я пану Володимиру відписався,що вакансія для мене більше не актуальна. Привик так- якщо терміново потрібно роботодавець відзвонюється зразу, або пише на вайбер чи тг,коли точно передзвонить ,щоб не заставляти людину нервуватись і чекати у моря погоди. Привикли Я,кщо тобі треба бігай, проси, дзвони по 100 раз нагадуй про себе. Підхід до " підбору" персоналу на "найвищому рівні." Оминайте десятою дорогою таких " роботодавців".