Ми в A Plus Auto є постачальником вживаних автозапчастин, який продає широкий асортимент автомобільних запчастин в США. У нас є широкий вибір вживаних автомобільних запчастин класу «A+», які ми продаємо від таких брендів автомобілів, як Mercedes-Benz, Audi, BMW, Lexus, Tesla, Hummer Ford, Infiniti, Hyundai та багатьох інших брендів. Відгуки про роботу в A Plus Auto, зарплати, вакансії20 000 – 25 000 UAH 21 000 – 25 000 UAH
Додайте зарплату в компанії A Plus AutoДодати відгук Оцініть роботодавця A Plus Auto: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію A Plus Auto Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Ставка там копійки за тиждень,ця ставка змінюється,залежно від заповнених деталей AutoParts,так як план 105 деталей у день(за 1050 грн за всі ці 105 деталей),фіксованої ставки немає,тобто,як хочем так і платим
Якщо менше 105 деталей за день,то й ставка за тиждень буде меншою
Поділюсь із свою досвідом.
Співбесіда з HR,співбесіда з менеджером цією компанії все було добре.Ньюанси про роботу вони дуже нічого не розповідають,за те я з вами поділюсь:
– У них є штрафна система,розпишу пізніше;
– Їхня вимога,щоб було 2 монітори + веб-камера щоб бути з ними по відеозв’язку,вони встановлюють програму,коли сисадмін налаштовує робочий стіл,щоб за працівником стежити,програма робить постійно запис екрану і скріни,заставлюять встаноити AutoHotkey і користуватись їх скриптами,які самі збиваються,інформацію про автодеталі заповнюєш у AutoParts;
– Вони про план 105 деталей/в день нічого не кажуть,вони оплачують 3450 грн/тиждень,при умові якщо цей план виконується,105 деталей в день це неможливо зробити,тому що:
– Потрібно вказати марку,рік,назву автодеталі(мінімум 76 символів),коли брати назву із офіційного каталогу,то менеджер-лістер каже що це не є правильно,інших назв декілька,якщо їх вказувати то це теж неправильно;
– Є такі деталі,по яких інфо в інтернеті немає,немає інформації,до яких марок і моделей авто підходять,але ти це маєш знати
– В мене були петлі для дверей(підходило до 270 моделей авто),я довго звіряв і довго вказував,згідно їх менеджменту це не ок,тому що це мала кількість зроблених тобою деталей для публікацій,якщо будеш робити в день 40 або 50 чи навіть 60 деталей,то вони самі припиняють співпрацю і звільняють;
– Якщо виконаний план 105 деталей в день – оплата дуже скромна 1050 грн,якщо менше 105 деталей – 10 грн/деталь,тобто ти сам винен,що тобі попалась складна деталь,і немає сенсу з їх інструкцій;
– Не по всіх автозапчастинах є інформація по каталогах від виробників;
– Одночасно відкриті 10-15 вкладок;
– Звіряти по Vinmatch i Edmunds,різні типи каталогів від виробників(синій,червоний,чорний);
– У них є внутрішні інструкції,але вони негодяться
– Також це все потрібно вказувати англійською мовою,всі сайти повністю на англійській мові.
Лікарняні,відпустки,оплата:
– Стажування оплачується лише після 5 випрубовувальних днів,саме навчання 2 місяця(2 місяці вони платять 15.000 грн)
– Якщо ти початківець,працюєш до 2 років,у тебе лиш 10 днів відпустки на рік,лікарняний 5 днів на рік(не більше 3 днів підряд),тобто немає права хворіти і відпочивати;
– Обов’язково 40 год/тиждень відпрацювати,якщо по плани менеджери не встигають,то обов’язкова субота,якщо не виконуєш план 105 деталей в день,то оплата 10 грн/деталь,по їх розрахункам – одну деталь,вказати правильний тайтл,правильну категорію,знайти інформацію,правильно вказати марку і модель,до якої підходить деталь,на це має бути 4-5 хв,це неможливо;
– Їм потрібна фактично безоплатна праця стажерів,з плинністю кадрів
– Потрібно для зп відкривати ФОП 3 групи(я до цього етапу не дійшов),відкривати ФОП після 2 місяців,але я відмовився від проходження стажування;
– Вони дають вихідні дні на державні вихідні дні,на день народження і вони це подають як щедрість,тобто обов’язковий законний вихідний день – у них це щедрість)
Їхня штрафна система:
– У них є відділ якості,перевіряю твою заповнену картку в програмі AutoParts,вони ось так перевіряють і такі розцінки за помилку;
– Дрібна помилка – 5 грн/за 1 помилку
– Груба – 50 грн/помилка
– Якщо клієнт купив з помилкою – 100 грн
– Нагадую,що за одну заповнену картку деталі платять 10.50 грн
– Найцікавіше,якщо відділ якості перевірив на помилки,нічого не знайшов,але клієнт знайшов,то чомусь тільки з менеджера знімають 100 грн,а не додатково з відділу якості,так як він це теж пропустив.
Також постійний спам від HR,заставляти брати участь у всяких нерозумних іграх,коли тона роботи,типу для гри сфотографувати робочі столи.хто вгадає чий це є і хто набере багато лайків,тому буде приз,насправді це щоб подивитись який інвентар,який робочий стіл і хто чим зайнятий.
Якщо,цінуєте свій час,свої сили,не зв’язуйтесь із цією “конторою”.