ГК «БІОНОРМА» — займається виробництвом новітніх біопрепаратів. Ми пропонуємо не просто біопрепарати, а інноваційну продукцію перевірену часом та аграріями. Відгуки про роботу в BioNorma, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії BioNormaДодати відгук Оцініть роботодавця BioNorma: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію BioNorma Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Працювала в Біонормі. Мене не обдурили ніде, але так, підтверджую – жлоби ще ті. Набирають молодь після універу на виробництво добрив, ставлять зп 20К, без оформлення. Всі процеси вручну. Всім розказують, що у них завод. По факту – підвал. Ну таке.. у HR дуже дурно тхне з рота. Жах просто. Дуже надмірна, її там ніхто не любить. Броні для чоловіків не роблять. Директорка – алкоголічка. Її потім всі обговорюють. Власник постійно хоче всіх напоїти та лапає дівчат на корпоративах. Загалом поводять себе так, наче живуть останній день. Добре, що знайшла іншу роботу. Але це також був досвід де працювати не варто.
Доброго дня! Мені дивно, що у Вас склалося саме таке враження про компанію BioNorma. Так як ми завжди відкриті для спілкування і вирішення будь-яких питань. Тому будемо раді мати можливість змінити Вашу думку про “нас” і, тим самим, вирішити Вашу проблему!
Біонорма це жлоби які ще й обдурюють. Раджу триматись подалі від цієї контори.