Ми, мережа закладів громадського харчування «Craft». Відгуки про роботу в Craft, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії CraftДодати відгук Оцініть роботодавця Craft: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Craft Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Доброго дня/вечора, я працював не мало де, але це був найжахливіший досвід роботи. На початку все було чудово, я стажувався, старався робити, вчився. Потім почались проблеми, я почав виходити і працювати як повноцінний робітник, тобто нас 3 на змінні я і ще один кухар та адміністратор, працював повноцінно а заробляв як стажер, хоча стажування має бути по півдня. Я старався вчитися ще скоріше, робити піццу та видавати замовлення, але кухарі постійно почали на мене кричати і казати що я “дебіл”, вони помогали але інколи кидали все на мене і тільки підходили щоб сказати, що вже потрібно видавати замовлення, і питали “Що ти будеш робити якщо буде запара?”. Але це ще не весь жах, адміністатор це зовсім треш, постійно сміялась з мене та могла щось за спиною казати кухареві, а коли я чув це і питав казала що “Та нічого”. Постійно закатувала очі, і якщо щось було не так казала “Ну ты що вообще”. Головний жах, це було коли прийшов курьєр і він почав з адміністратором обговорювати якусь клієнтку, яка вона страшна і виглядає як труп, після цього я доробив замовлення, і в кінці потрібно поливати його часниковою олією трохи, я все зробив, поруч був адміністратор і сказав щоб я ще долив цієї олії, я подумав що це жарт і не став цього робити після цього вона взяла і сама налила ще, і с посмішкою сказала “Може просреться”, я розумію якщо вони знають цю людину, але це всеодно не нормально. Працювати з такими людьми неможливо, це постійний стресс і повний триндець.