DMNTR

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
1.0 / 5 (1)
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Медіа група «DMNTR», засновник UBC — Українського Будівельного Конгресу, Інвестиційного конгресу та національного Бізнес-форуму — головний інфлюенсер України у сфері будівництва, архітектури, бізнес конгресів, та ахітектурних форумів. 25-річний досвід дозволяє нам успішно створювати і розвивати масштабні та впливові проєкти, які формують майбутнє галузі.
На сьогодні ми ведемо понад 10 успішних проєктів, серед яких:
UBC — Український Будівельний Конгрес
«Бізнес-Форум»
Конгрес — INVEST IN UKRAINE
Інтер’єр року
UBA — Ukrainian Building Awards і т.д.
Наша аудиторія охоплює ключових гравців ринку: забудовників, девелоперів, представників великого та середнього бізнесу, архітекторів, VIP-клієнтів, власників бізнесів, політиків, творчих діячів і кінцевих замовників.
Наша місія — бути платформою для взаємодії професіоналів і лідерів, створювати інноваційні рішення, будувати довіру між учасниками ринку, формувати трени та тенденції.

Відгуки про роботу в DMNTR, зарплати, вакансії

1. 3 Вер 2025

Чесно, я в шоці від не професійності рекрутера, вчора була на співбесіді, рекрутер Карина фактично пару слів сказала про вакансію, я нічого не зрозуміла, потрібно було заповнювати анкету,а сама більша дурниця якийсь тупий тест , де ви маєте намалювати на 6!аркушах паперу себе, сім’ю, дерево, тобто, я такого нонсенсу ніде не бачила, це дурдом,але ,уколи повна дівчина hr під 100 кг з заздрістю глянула на мою фігуру, то я зрозуміла, що ця закомлексована дівчина з першого погляду зробила не вибір, не раджу нікому

2. 4 Лют 2025

Пришла на собеседование в их убогий офис 3 квадрата на 7 человек на Леси Украинки , стоят старющие компы с пошарпаной клавиатурой 😱 , дали листы а4 и сказали рисовать дерево , мужчину и женщину , и себя сейчас и в будущем . Нарисовала , забрали эту макулатуру и сказали что мы вам через час перезвоним . Вот какое то такое нищее собеседование , через 1,5 часа отписали не подходите 😁😁😁 , очень подозрительная контора , не рекомендую на них тратить время .

Работа и зарплата в компании:

Медіа група «DMNTR» є провідним інфлюенсером України у сфері будівництва, архітектури та організації бізнес-конгресів і форумів. Завдяки 25-річному досвіду, компанія успішно реалізує масштабні проєкти, такі як Український Будівельний Конгрес (UBC), «Бізнес-Форум», Конгрес «INVEST IN UKRAINE», конкурс «Інтер'єр року» та Ukrainian Building Awards (UBA).

Наразі «DMNTR» активно розвиває понад 10 успішних проєктів, охоплюючи аудиторію, що складається з ключових гравців ринку: забудовників, девелоперів, представників великого та середнього бізнесу, архітекторів, VIP-клієнтів, власників бізнесів, політиків, творчих діячів і кінцевих замовників.

Компанія регулярно публікує вакансії на позиції, пов'язані з організацією масштабних бізнес-заходів. Зокрема, на сайті була розміщена вакансія бренд-менеджера з пропозицією заробітної плати 80 000 грн.

Заробітні плати в компанії можуть варіюватися залежно від посади та рівня досвіду кандидата. Для отримання актуальної інформації щодо відкритих вакансій та умов праці рекомендується звернутися безпосередньо до «DMNTR».

Додайте зарплату в компанії DMNTR

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця DMNTR: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.