Країна Едем — місце де завмирає час, відбуваються глибинні духовні відкриття, приходять осяяння. Тут відчуваєш гармонію з навколишнім світом і собою. Відгуки про роботу в Edem Resort Medical & SPA, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Edem Resort Medical & SPAДодати відгук Оцініть роботодавця Edem Resort Medical & SPA: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Edem Resort Medical & SPA Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Я також працювала в цій компанії і знаю випадки дискримінації працівників по зовнішності і зросту, коли працівникам рецепції звільнили через низький зріст
Мене звати Вікторія. Хочу публічно розповісти про випадок відвертої дискримінації та трудового порушення, яке трапилось зі мною вчора, під час співпраці з компанією Едем Резорт , де мене взяли працювати офіціанткою.
Після короткого випробувального періоду мене усунули від роботи без жодного попередження. Причина, яку мені дали, — моя зовнішність. Це було сказано завуальовано якщо дослівно :- Не вписується у візуальну частину проекту , без жодних сумнівів у формі або змісті.
До того ж мені не виплатили гроші за вже виконану роботу, хоча домовленість про оплату була чіткою. У мене збереглися докази: листування, повідомлення .
Ця ситуація глибоко обурила мене не лише як працівницю, а як людину. У 2025 році зовнішність не повинна бути критерієм оцінки професіоналізму. А відмова платити за вже виконану роботу — це не лише аморально, а й незаконно.
Я звернусь зараз до всіх відповідних організацій , ЗМІ , щоб ця ситуація отримала розголос. Такі дії роботодавців мають наслідки. Люди повинні знати, з ким мають справу, перш ніж погоджуватись на роботу.
З повагою,
Вікторія