ТОВ «КАПІТАЛ МЕБЛІ» більше 10 років являється лідером в сегменті оптового продажу меблів на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області, Придністров’я) Відгуки про роботу в Капітал Меблі, зарплати, вакансії
Бухгалтер Одеса • 1 зарплата 26 000 грн Головний касир Одеса • 1 зарплата 23 000 грн Продавець-консультант Одеса • 1 зарплата 26 000 грн Додайте зарплату в компанії Капітал МебліДодати відгук Оцініть роботодавця Капітал Меблі: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Капітал Меблі Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Ужасная компания! Руководство совершенно некомпетентное и не уважает сотрудников. В компании огромная текучка и экономия буквально на всём: даже на покупку самых дешёвых наушников устраивают целый тендер и в итоге перекладывают эти расходы на сотрудников.
Постоянные созвоны и завышенные требования. Если пришёл работать на одну должность — будешь работать за троих, а зарплату получишь как за четверть ставки от одной.
Безответственные руководители, Дмитрук Алёна и Григорович Александр, просто скидывают всю свою работу на подчинённых, а сами лишь создают видимость бурной деятельности.
Регулярный обман клиентов для этой компании — абсолютная норма.
Стажеров регулярно кидают.