Компанія Mauntex — велике виробниче підприємство. Відгуки про роботу в Маунтекс, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії МаунтексДодати відгук Оцініть роботодавця Маунтекс: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Маунтекс Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

@ Гість , Дякуємо вам за детальний зворотний зв’язок.
Нам щиро прикро, що у вас склалося саме таке враження про роботу в компанії. Ми уважно ставимося до відгуків співробітників, адже вони допомагають побачити проблемні моменти та визначити напрями для подальшого розвитку.
Ми розуміємо, наскільки важливими є прозорі процеси, поважне ставлення, професійне середовище та можливість відкрито висловлювати власну думку. Саме тому ми постійно працюємо над удосконаленням внутрішніх комунікацій, розвитком системи адаптації нових працівників, навчанням керівників і підвищенням ефективності робочих процесів.
Окремо хочемо зазначити, що в компанії цінуються як професійні компетенції та результати роботи, так і вміння ефективно взаємодіяти в команді. Ми прагнемо створювати умови, у яких співробітники можуть проявляти ініціативу, пропонувати ідеї та брати участь у розвитку бізнесу.
Висока плинність кадрів і складнощі адаптаційного періоду дійсно можуть впливати на сприйняття роботи, і ми приділяємо цьому питанню особливу увагу. Останнім часом було впроваджено низку змін, спрямованих на зміцнення команди та підвищення якості внутрішніх процесів.
Дякуємо вам за час, який ви присвятили роботі в компанії, та за те, що поділилися своєю думкою. Бажаємо вам професійних успіхів, кар’єрного зростання та реалізації всіх поставлених цілей.
Корпоративная культура в компании фактически отсутствует. Профессионализм, компетентность и реальные результаты работы ценятся значительно меньше, чем умение соглашаться с руководством и говорить собственнику то, что он хочет слышать. Складывается впечатление, что больше всего ценится не экспертность, а лояльность и отсутствие собственного мнения.
В компании культивируется атмосфера постоянного недовольства. Независимо от результата сотрудники регулярно слышат, что всё делается неправильно. Вместо конструктивной обратной связи, выстраивания процессов и развития персонала преобладают критика и поиск виноватых. При этом чётких правил, стандартов работы и системного обучения зачастую нет.
Работу сложно назвать стабильной. Скорее это вариант для тех, кому нужно временно перебиться до поиска более надёжного работодателя. Текучесть кадров очень высокая, в результате сильный кадровый костяк так и не сформирован.
Из-за постоянной смены персонала часто не у кого получить помощь или консультацию. Многие сотрудники сами недавно пришли в компанию и ещё не успели разобраться в процессах. Вместо развития команды наблюдается постоянная кадровая карусель.
Профессионалам, которые привыкли брать на себя ответственность, предлагать решения и отстаивать свою экспертную позицию, в такой среде работать крайне сложно. Поэтому сильные специалисты надолго здесь не задерживаются. В итоге остаются в основном те, кого устраивает необходимость соглашаться с любыми решениями руководства независимо от их эффективности.
Общее впечатление — хаотичная организация с высокой текучестью кадров, отсутствием здоровой корпоративной культуры и недооценкой профессионализма сотрудников.
@ Гость , Доброго дня!
Дякуємо за ваш інтерес до нашої компанії.
Рівень заробітної плати залежить від посади, кваліфікації, досвіду кандидата та обсягу відповідальності. Саме тому умови оплати обговорюються індивідуально під час співбесіди.
Рекомендуємо особисто поспілкуватися з представниками компанії, поставити всі запитання щодо умов праці, обов’язків, можливостей розвитку та рівня винагороди. Власний досвід і безпосереднє знайомство з командою завжди дають найбільш об’єктивне уявлення про роботодавця.
Бажаємо вам успіху у виборі місця роботи та прийнятті правильного для себе рішення!
@ Гость , Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що у вас склалося саме таке враження про роботу в компанії. Ми серйозно ставимося до питань корпоративної культури, взаємоповаги та комунікації в команді, тому будь-який подібний зворотний зв’язок є для нас приводом для аналізу та вдосконалення.
Ми розуміємо, що темп роботи, стиль управління та внутрішні процеси можуть сприйматися по-різному різними співробітниками. Водночас ми постійно працюємо над підвищенням ефективності взаємодії в команді та створенням умов, у яких кожен може професійно розвиватися та реалізовувати свій потенціал.
Дякуємо за ваш внесок у роботу компанії та бажаємо вам успіхів у подальшій кар’єрі.
Дякуємо за ваш відгук та за час, який ви провели в нашій компанії.
Нам прикро, що ваш досвід співпраці залишив у вас такі враження. Ми розуміємо, що бачення робочих процесів, управлінських рішень і корпоративної культури може відрізнятися у різних людей, особливо залежно від ролі, обов’язків та періоду роботи в компанії.
Ми постійно працюємо над удосконаленням внутрішніх процесів, підвищенням ефективності комунікації та створенням комфортних умов для команди. Водночас ми цінуємо як професійні знання та практичний досвід, так і прагнення до розвитку та навчання.
Шкода, що нам не вдалося повністю виправдати ваші очікування. Ми вдячні за ваш внесок у роботу компанії та бажаємо вам успіхів у подальшій професійній діяльності.
Дякую за детальний відгук…
Інформація справді корисна та допомагає прийняти зважене рішення щодо працевлаштування в цій компанії. Ще раз дякую, що поділилися досвідом!
Працював в цій компанії та, на жаль, маю негативний досвід. Основна проблема — стиль управління власника: багато амбіцій, але недостатньо системності та професійного підходу до організації роботи. Складається враження, що більше уваги приділяється зовнішнім формальностям, зокрема дипломам і статусності, ніж реальним знанням, компетентності та здоровому глузду.В нього дитячий комплекс з приводу освіти,скоріш за все він її своєчасно не отримав,а потім купив,тому і вважає,що освіта цінніша за розум.
Рішення часто приймаються хаотично, без чіткої логіки та стратегічного бачення. Через це робочі процеси вибудувані слабо, відповідальність розмита, а співробітники нерідко змушені працювати в умовах постійної невизначеності.Постійні звільнення…Люди не витримують…
Якщо для вас важливі прозорі правила, системність і повага до професійної експертизи, навряд чи це місце виправдає очікування.
Доброго дня. Дякую Вам за інформацію.
Мені пропонують піти в цю компанію на одну з посад, але на виробництво, на Панасівську. Навіть не знаю, чи варто йти.
Який рівень заробітної плати в цій компанії?
Працював у цій компанії певний час, і, на жаль, досвід залишився негативний. Основна проблема – стиль управління власника. У спілкуванні регулярно присутні знецінення та приниження співробітників, постійно звучить, що «ніхто нічого не вміє робити».
Загалом у компанії панує хаос і постійна напруга. Можливо, це підійде тим, хто готовий працювати в умовах невизначеності, та за велику ЗП, але для стабільної та професійної роботи не рекомендую.