Лінгвістична онлайн-школа англійської, німецької та іспанської мови. Відгуки про роботу в Names, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії NamesДодати відгук Оцініть роботодавця Names: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Names Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Для викладачів головне – це отримання заробітку. А тут все навпаки. Ніякого оформлення, або з порушеннями, і в якийсь момент блокують і не виплачують місячний заробіток. Роблять вигляд, що нічого нікому не винні. Здавалося, що не може бути шахрайства в такій сфері, але ні(
Дуже навʼязливі. Думають лише про власну вигоду, а не про комфорт учнів, працюють не на результат, а на час. Пишу зі сторони клієнта, але, як бачу, від викладачів теж є негативні відгуки, що мене зовсім не здивувало. Не рекомендую.
Дякуємо, що колись довірились нам! Нам шкода, що у Вас залишилося таке враження.
У своїй роботі ми орієнтуємося на якісний сервіс, комфорт студента та результат навчання, тому серйозно ставимося до подібних коментарів. Якщо у Вас був конкретний досвід, який став підставою для цього відгуку, просимо написати нам напряму, з нас подарунок та надія на ще один шанс 🥹
Хочу застерегти колег-викладачів від співпраці з цією компанією. Мій досвід, на жаль, виявився вкрай негативним. Відпрацювавши майже повний місяць, я так і не отримала своєї заробітної плати, замість розрахунку адміністрація перейшла до відкритих погроз.
Спілкування з боку керівництва абсолютно некоректне, жодного конструктиву чи поваги до чужої праці. Дуже шкода витраченого часу та зусиль. Будьте максимально обережними: обов’язково перевіряйте всі документи та умови ще до початку роботи, а краще оминайте це місце стороною. Категорично не рекомендую як роботодавця!
Дякуємо за зворотний зв’язок! Читати такі коментарі неприємно, тому що для нас важливі і повага в комунікації, і чесні розрахунки з командою. Ми перевірили інформацію, але наразі не бачимо підтвердженого випадку, який відповідав би опису у відгуку.
Якщо Ви справді мали досвід співпраці з нами, напишіть нам, будь ласка, напряму. Ми готові розібратися в ситуації детально й предметно 💛
Мій досвід роботи викладачем у цій компанії був негативним. Оплату за місяць роботи не дали. Почали погрожувати. Комунікація з боку адміністрації була некоректною та неконструктивною. Не можу рекомендувати цю компанію як роботодавця. Перевіряйте всі документи перед працевлаштуванням.
Дякуємо за відгук, Олександре! Нам прикро бачити подібний коментар, однак змушені зазначити, що в компанії не було співпраці з викладачем на ім’я Олександр. Також станом на зараз ми не маємо підтвердженого випадку, який би відповідав описаній у відгуку ситуації щодо невиплати чи некоректної комунікації.
Якщо цей відгук дійсно залишила реальна людина, яка взаємодіяла з нашою компанією, просимо звернутися до нас напряму та вказати свої дані, період співпраці й деталі ситуації для предметної перевірки. Ми завжди відкриті до конструктивного діалогу та уважно ставимося до кожного реального звернення 🙏