D.S., мережа аптек
D.S., мережа аптекМережа аптек «D.S.» — це компанія з 30-літнім досвідом успішної діяльності на фармацевтичному ринку, відмінною репутацією та з сучасними поглядами на розвиток українського бізнесу. ПромтехконструкціяПідприємство НВ ПМП „Промтехконструкція” працює на ринку України з 1995 року і спеціалізується по випуску і поставках привідних ланцюгів і транспортерів. Виробнича база підприємства забезпечує повний виробничий цикл. На підприємстві заснований випуск нової серії ланцюгів з кращими конструктивними і технологічними даними. Ланцюги даної серії являються покращеними аналогами стандартних ланцюгів і рекомендуються для використання на промисловому […] AveniR schoolПро нас Онлайн-школа іноземних мов «AveniR-school » була заснована в 2017 році і основним напрямком була французька мова. Наразі ми розвиваємо і напрямки інших мов, здебільшого європейських, але маємо і дещо «екзотичне», наприклад китайська мова. В команді викладачів молоді та креативні професіонали. Наша школа є унікальною, унікальність буває дуже простою, але дуже значимою для кожного […] Ді Енд Ес ПартнерсТОВ «Ді Енд Ес Партнерс» — це сучасна українська колекторська компанія, заснована у 2015 році в місті Київ, яка здійснює професійну діяльність у сфері врегулювання простроченої заборгованості. Компанія офіційно включена до реєстру колекторських компаній Національного банку України, що підтверджує відповідність її діяльності чинному законодавству та встановленим регуляторним вимогам. Основним напрямом роботи ТОВ «Ді Енд Ес […] Buntar AerospaceBuntar Aerospace — українська технологічна компанія в галузі оборони, яка фокусується на посиленні розвідувальних спроможностей нового покоління для українського війська та Вільного Світу. Агрегуючи військовий досвід та поєднуючийого із інженерними рішеннями, компанія створює безпілотні системи, які відповідають реальним потребам війська та показують ефективність на сучасному полі бою. One GogiКто мы? Мы — это команда рестораторов из Днепра. На сегодняшний день мы управляем 4-мя заведениями One Gogi , 3 из которых открыты по франшизе, и сетью успешных заведений в Днепре + самой популярной службой доставки еды в Днепре и Запорожье «Рок-н-ролл». Наши заведения славятся качеством своей работы, порядочностью в ведении бизнеса, интересным дизайном и […] ZKSProZKSpro — оптово-роздрібний інтернет-магазин Запорізького кріпильного союзу. Компанія була заснована у 2010 році. Основна наша спеціалізація — надання якісної продукції для монтажу та встановлення вікон/дверей. Сл РесетТОВ СЛ РЕСЕТ — займаємось виготовленням та ремонтом спортивного обладнання. Українська Фінансова АкадеміяUFA формує стратегію криптопортфеля та супроводжує угоди. Кошти завжди залишаються на ваших рахунках — ми заробляємо лише відсоток від вашого чистого прибутку. DeoShopDeoShop – онлайн-магазин, який пропонує товари для всіх сфер життя! Альпина УАТорговая марка Alpina является чрезвычайно известной и популярной торговой маркой во всем мире. Данная марка включает в себя не только мужскую, но и женскую модельную обувь. Вся эта обувь имеет несколько стилей — классический, модный, спортивный и повседневный. RautaІнженерно-будівельна компанія Rauta — провідний постачальник надійних будівельних рішень у країнах Європейського Союзу та Україні. Rauta пропонує проєктування будівель, постачання сендвіч-панелей, вентильованих фасадів, швидкомонтованих будівель, а також монтаж конструкцій, генеральний підряд і виконання функцій служби замовника. Компанія використовує у роботі лише високоякісну продукцію європейського виробництва. Rauta є ексклюзивним постачальником до України продукції комерційного призначення фінського […] Нова справа УжгородНапрямок діяльності:Дистрибуція кондитерських виробів, снеків, спецій, сухих сніданків, імпульсних товарів та засобів побутової хімії.Наша компанія була заснована в 2002 році і була першою компанією в Закарпатті по дистрибуції Тм Марс Україна.На сьогоднішні день реалізовуємо дистрибуцію в Закарпатті через мультифокусні команди, тобто в портфелі наших агентів декілька Тм.Індикаторами ефективності роботи наших команд можна назвати Тм Деліція, […] Loven BistroLoven Bistro — це більше, ніж просто заклад. Це простір, де поєднуються смак, естетика та турбота про кожного гостя. Ми створюємо атмосферу, в яку хочеться повертатися — за якісною кухнею, щирим сервісом і відчуттям комфорту. Poly tradeКомпанія POLY-TRADE була заснована в 2016 році. На сьогоднішній день ми є одними з провідних виробників ПЕТ тари в Україні. Потужності нашого виробництва дозволяють нам випускати понад 4 млн пляшок на місяць. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб залишатися найпрогресивнішими виробниками ПЕТ-пляшок. Наше підприємство одним із перших перейшло на стандарт горловини Bericap 38 для пляшок великого […] SstoriesSSTORIES – це новий магазин, особливість якого – унікальна селекція брендів. Проєкт відкрив свої двері у 2019 році в Києві, в історичному центрі міста. Представляємо наякращі бренди з усього світу. Товари, представлені у нас – 1:1, виконані відповідно до оригіналу. Преміальна якість – абсолютно ідентична аутентичній продукції. Проєкт орієнтований на творчих, харизматичних, яскравих особистостей, які […] Dimi, фабрика дитячих меблівФабрика дитячих меблів тм «Dimi» український виробник з 30-ти річним досвідом. Виготовляємо дитячі меблі та фарбовані фасади МДФ. Маленька ГолландіяMALENKA HOLLANDIA — це сучасний молочний завод, розташований під Києвом, створений відповідно до європейських стандартів якості та оснащений сучасним технологічним обладнанням. Щодня ми виробляємо смачну, натуральну та корисну молочну продукцію з молока екстра ґатунку. Уже понад 5 років ми створюємо продукти, яким довіряють українські споживачі. MALENKA HOLLANDIA поєднала найкраще від українського молока та європейських технологій […] M7 EstateБудівництво багатоповерхових житлових будинків DHM GroupІнжиніринг та наукові розробки. Виробництво та постачання технологічного обладнання для металургії з подальшим сервісним обслуговуванням. |