Національна мережа аптек “Подорожник” Відгуки про роботу в Подорожник, зарплати, вакансії
Асистент Житомир • 1 зарплата 18 000 грн Зав. аптекою Кропивницький • 1 зарплата 10 000 грн Зав. касою Харків • 1 зарплата 10 000 грн Завідувач Чернівці • 1 зарплата 25 000 грн Завідувач аптекою Берислав • 2 зарплаты 13 000 .. 37 000 грн Логіст Харків • 1 зарплата 10 000 грн Провізор Черкаси • 4 зарплаты 9 000 .. 17 500 грн Фармацевт Дніпро (Дніпропетровськ) • 16 зарплат 3 000 .. 20 000 грн Додайте зарплату в компанії ПодорожникДодати відгук Оцініть роботодавця Подорожник: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Подорожник Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |
Саме головне те що офіційна зарплата мінімалка все інше платять в чорну. Шарага ще та працівники не мають ніякого соц.захисту одні тільки вимоги. Та воно й не дивно в мережу не хто працювати особо не йде і за цього недостача кадрів в аптеках а на інших навантаження за 200 годин щомісяця.
Местные руководительницы забавные особы по выносу мозга за показатели, если есть желание попробовать фармацевтический треш, Вам сюда.
Підкажіть відносно м.Миколаїв, Миколаївська обл. Запропонували місце завідувача аптеки, але не знайома з цією мережою в плані роботи. Цікавить керівництво, лояльність, чи адекватний РД? Є сенс погоджуватися, поділіться відгуком.
Однозначна не варто. Плюсів немає ні для кого і ні для чого тут, не ведіться будь ласка на «золоті гори» обіцяні
Підкажіть будь ласка, хто працював маркувальником? Які плюси і мінуси цієї компанії? Яка приблизно зп у 2026 році? І чи варто?
Харків,негативний відгук про мережу чисто через РД,у нас Новосел,зазаналсь дуже,так задерла носа,що не бачить вже нікого,корчить з себе дуже розумну,а по факту дуб дубом,дозволяє розмовляти матом з персоналом(не можу навіть назвати її нашою колегою),коли я звернулась до неї вирішити питаня,поучала тільки мати,та що я не знаю шо роблю,бо їй видніше,тупо ДНО,а не керівник
@ Фармацевт з цієї кантори , я, теж працювала в тій мережі. м. Перемишляни. Хочу сказати, що була вражена недолугість організації роботи, наявністю в робочому колективі працівників без медичної і фармацевтичної освіти за переднім столом. Упередженість куратора і ігноруванням зауважень працівників. Не витримала, звільнилась через місяць.
Більшість поганих відгуків пишуть переселенці,бо нічерта робить не хочуть всі їм ,,должні,,лидацюгі чорнороті
Найбільше *** з *** , настільки виснажує робота що писати чого ви *** не має бажання. Ребят, ставка 6588 це крінж максимальний , робіть ставку хочаб 9000
робота фармацевтом тут це постійний стрес і відсутність будь-якого захисту і цінуванняпрацівника.
клієнти дозволяють собі агресію, образи і крик і це сприймається як норма. у будь якій незрозумілій ситуації винен фармацевт. людина не розібралася із замовленням винен фармацевт. не прочитала умови акції винен фармацевт. немає препарату в наявності знову винен фармацевт.
якщо є черги то знову винні фармацевти. люди виходять з аптеки і потім ставлять погані оцінки за обслуговування через черги або через те що їм не відпустили антибіотик без рецепта. при цьому не враховується що це вимога закону і відповідальність працівника.
а списання простроченого товару із зарплати. це подається як норма, але це перекладання відповідальності на працівника.
при цьому фармацевт щодня працює з великою відповідальністю, але не має жодного реального захисту з боку роботодавця.
будь які конфліктні ситуації фактично залишаються на працівнику. підтримка на рівні «не звертайте уваги» не працює коли це відбувається постійно.
це призводить до вигорання, нестачі персоналу і постійних черг, які потім же стають приводом для нових претензій до працівників.
складається враження що головний пріоритет це клієнт за будь яку ціну навіть якщо це повна відсутність поваги до працівника.
робота перетворюється не на нормальні умови праці а на постійне емоційне виснаження без захисту і без підтримки.
Працювала в цій мережі рік тому в Рівненській області під керівництвом регіонального директора Ткачук, і маю що сказати з власного досвіду.
Плани продажів були надзвичайно високими, обов’язків — дуже багато, при цьому рівень зарплати залишався невисоким. Постійні переоцінки (іноді майже щоденні), а також необхідність самостійно покривати товари з простроченим терміном придатності, деколи на немаленькі суми створювали додаткове навантаження.
Також була сильна орієнтація на виконання виручки, через що постійно доводилось продавати препарати без рецептів. Візити регіонального директора супроводжувалися значним моральним тиском: перевірки могли бути дуже частими (інколи 2–3 рази на місяць), з актами звірки на велику кількість позицій. Бували ситуації, коли змушували переробляти всю викладку через незначні деталі, наприклад, шрифт цінників.
У таких умовах працювати було дуже складно й емоційно виснажливо. Тому тим, хто розглядає роботу в цій мережі в Рівненській області, варто зважити всі нюанси, особливо щодо керівництва.
Жесть повна. Платять як дурному, а вимагають як з розумного. І інвент, і стопери, і викладки, ціни, акції, звіти, тести, інфобюлетні, переміщення, прийом і викладка товару, відпуск людей. Купа планів, план на плані. РД тупі і хамовиті, особливо Ашматова, яка вічно перекошена і все їй не так. Ще вчора пасла кіз та курей, а сьогодні робить вигляд що вона прям еліта, хоча ні розумом, ні виглядом не дотягує навіть до прибиральниці сільського клубу. Гнати таких треба.
Звільнилась з нього на решті.Ура.То каторга була 3 роки.Пішла в іншу велику мережу.Плани є скрізь,але тут і відношення краще і зп більше.Кидайте те *** подорожник ,аптек купа
Не згідна з даним відгуком. На даний момент компанія надала нам найкращого керівника, який згуртує персонал, допоможе в потрібну хвилину, підтримає в момент безсилля і наділити на ефективну роботу. А людині, яка написала вище має бути соромно за ту всю неправду. Оскільки ніякого приниження, цькування ми ніколи не мали зі сторони керівника
Доброго дня.Працюю в компанії Подорожник, під керівництвом РД Рівненської області Ткачук Наталії Юріївни. Я не згідна з залишеним коментарем про даного керівника. Наталія Ткачук є віддана праці, завжди допомагає коли цього потребуємо,а також не тільки хорошим і справедливим керівником, а й чуйною людиною.
Хочу залишити відгук про роботу в мережі аптек «Подорожник», а особливо про управління в Рівненській області.
За час роботи в компанії я вперше зіткнулася з таким стилем керівництва, як у регіонального директора Ткачук Наталії Юріївни. На жаль, комунікація з працівниками відбувалася у некоректній формі: повідомлення писалися великими літерами в робочих групах, звучали зауваження з елементами приниження, а особисті питання часто змішувалися з робочими моментами.
Також працівників турбували у позаробочий час із вимогами звітності, створювався постійний психологічний тиск. Було відчуття упередженого ставлення до окремих співробітників та виписування порушень на особистій основі.
Окремо хочу зазначити ситуацію щодо реалізації лікарського препарату у великій кількості Габана 300:рішення приймалося за присутності керівника та погоджувалося як спосіб виконання товарообороту (зокрема з рекомендацією проводити через різні чеки). Проте згодом відповідальність була перекладена на працівників, а факт погодження — заперечений.
Вважаю, що така поведінка керівника негативно впливає на атмосферу в колективі, мотивацію працівників та репутацію компанії загалом.
Мені щиро шкода, адже я хотіла будувати кар’єру саме в мережі «Подорожник» і розвиватися разом із компанією. Сподіваюся, керівництво зверне увагу на ситуацію в Рівненському регіоні та зробить відповідні висновки.
Прошу звернути увагу на ставлення до Регіонального директора Ткачук Наталія Юріївни та якість управління в регіоні.
Працювала у даній мережі, і слава богу, звільнилась. Плани нереальні, навіть коли виконуєш якісь незрозумілі штрафи. Ставлення керівництва жахливе просто, протерміновані препарати списують на зарплату працівників. Сама ставка і % мізерні, цілий день стоїш на ногах, робиш купу роботи за копійки. Мережа просто жахлива, ставлення і зарплата жахлива! Дійшло вже до того, що настільки нестача кадрів, що приймають людей без спеціальної освіти!
В Кропивницькому завідуючі препараты з хорошим терміном закидають на склад нестач ,звісно за ці ліки вищитають з усіх з зарплати а препаратік не дешевий і не один забере для своїх потреб,сволоч
ПОДОРОЖНИК НЕ ВИПЛАЧУЄ ЧЕСНО ВІДПРАЦЬОВАНУ СВОЮ ЗП. БЛОГЕРІВ ТА АКТОРІВ ОПЛАЧУЙТЕ ДАЛІ. КОЛИ ВЖЕ ПОДАТКОВА ДО ВАС ДОБЕРЕТЬСЯ
Зарплата мізерна…, працюєш цілий день на ногах, цінники, викладки, переоцінки, а ще й збільшуюють план який не реально виконати, знімають гроші за протерміновані препарати, не рекомендую подорожник
Я могла змиритись з тим що треба пихати не впихуєме, з дебільними вимогами але мені накипіло .1 число , куча викладок куча цінників і тд , ти більш менш справляєшся з цим всім до обіду , бам, грьобана переоцінка , весь ранок відпускаєш людей , ріжеш/розставляєш/ цінники , рахуєш ці кляті відсотки знижки , а вони *** кидають тобі переоцінку . Як завжди великі плани , в лютому не зробили навіть на 95 , збільшують план на 50к , дякую мої любі , чекайте подарунок від нашого колективу , всі підем одним днем
Мережа аптек яка працює на кум сват і знайомі а люди з освітою фарсоцева їх не ітерисує їм головне виторг і продаж.
Працювала 2 роки в цьому гнійнику. Виконав план – молодець, на тобі план в тричі вище, щоб в наступному місяці зняти 4 тисячі з зп. Колектив – взагалі інша ситуація. Одні пацюки, які зʼїдять тебе за великий чек. Якщо першого місяця ти отримаєш 30 тисяч, через 3 місяці буде 13 тисяч. Це просто ДНО, а не робота
@ Гость , яКраще туди зовсім не треба йти,довго там не затримаєтесь, а що стосується регіоналів,то це повне дно,малолітні хамкі с амбіціями королев!
Если не хотите потерять нервы, здоровье и нервы – ни в коем случае не идите в Подорожник (сеть – БАМ, Ощад). Чтобы вам кто не говорил, но 911 или АНЦ, хотя и являются тоже болотом, но все равно на голову выше по отношению к персоналу и по уровню ЗП, чем Подорожник (БАМ, Ощад). ЭТО САМАЯ ГНИЛАЯ И САМАЯ МЕРЗКАЯ АПТЕЧНАЯ СЕТЬ В УКРАИНЕ. И даже по отношению к клиентам, не только к персоналу
Порт, Пасіки Зубрицькі Львів.
Якщо хочете загубити здоров’я і з’їсти собі нерви то ласкаво просимо в велику сім’ю. Тут вас чекають нелогічні задачі, високі норми, відсутність підручних засобів для виконання роботи. А ще штрафи,штрафи, і погрози з боку керівництва. А якщо вам щось не подобається то звільняйтеся,а ще постійний шантаж бронюванням. І це все за 20-25 максимум тисяч за місяць.Керівництво з кожним разом все “краще”, один вводить штрафи, інший звільняє людей які йому не подобаються. А кар’єрний ріст? Що ви, тут кар’єра для дружини керівника і підлиз. Кар’єру тут будують не через знання а через зв’язки і вміння лизати дупу керівникам. Тут вічно або тьма роботи або її нема і це відображається на твоїй зарплаті.А ще чудова можливість працювати 14 годин на ногах підряд. Форму видають раз на рік в одному екземплярі. Тут з тобою не рахуються ,ти річ. Треба вийти ? Бо шеф так сказав ,значить виходь у свій вихідний.Старі допотопні комп’ютери і телефони (навіть не термінали) які постійно глючать так само як і російська програма російською мовою. Це для них ок, ну Європейський рівень ж… А ще відсутність плюшок, всі корпоративні заходи за власний кошт. Це тільки для працівників офісу вони безкоштовні. Якщо пощастить потрапити в зміну Р.то це щастя, це мамин мазунчик якого любить бос але він не знає як той його поза очі гнобить. Там ціла зміна п’є протягом дня , сам Р. шариться і їздить посеред робочого дня невідомо куди і все всім підходить. І підставляє свою помічницю, вішає на неї всі трабли. Я сподіваюсь колись очі відкриються на нього.
Хочу залишити відгук для керівництва. Геолокація , ви серйозно? Мало токо що коди треба отримувати , так ще і геолокацію вмикати . Це жесть ! Ви хоч трохи бережете своїх працівників чи хочете щоб всі звільнились? Почуйте людей, що говорять. Краще ж заплатити Цимбалюку за рекламу чим людям достойну зп
Це не робота, а знущання над працівниками. Плани високі, система мотивації – насмішка. І якщо план не виконується, то причина одна- погано працювали. Роботи просто завал- викладки, щоденні переоцінки, заміна цінників, акції, стопери, переміщення, повернення, інвентаризації,терти пил і підлогу, передивляєшся терміни, приймаєш і розбираєш товар, а між цим всім треба обслуговувать клієнтів! Постійно клюють за планові показники! Зранку до вечора немає як випить чаю, про обід мова не йде.
Відношення до працівників, як до рабів, бо знають, що нема куди діватися і будуть робить все, що їм скажуть.
Тарас Коляда
1. Умова перша, італійську згадай, коза ностра )Україна)будь людиною , Федечку проговри щоб був на ринку толерантний , до всіх»
,2 , мільярди від прибутку йдуть на збагачення просто в кишені … прізвища скажу згодом
В м.Кропивницкий завідуючі стоять на касі,набивають ГОЛДи,а фармацевти приймають товар,збирають переміщення.
Реально стало хуже, не идите.
Писать много не буду, потому что вычислят ( у нас тут репрессии), но такого дна не было никогда, спросите у РД, которые уехали или у самих сотрудников.
Подорожник це дно!
Їм потрібні мільйони плану
Пахать як коняка основна робота а її дохрена+підлогу мить,пил витирати
В місяць 260 годин,це жесть
Не вистачає працівників
Подскажите, пожалуйста, какая обстановка по Одессе?Как с руководством? Слышала, что с изменением начальства все сотрудники начали бежать
Стоит идти или нет.
РД на зборах каже ніхто нікого не тримає!!!
РД наголосила зав щоб передала в колтиві що прийдуть ті які і плани виконуватимуть і зп влаштовуватиме
Отаке ставлення до співробітника
Вибір за вами колеги!
Івано-Франківськ. Здорова родина . Мережа аптек постраждала від керівництва подорожника, людей заставлють рахувати задачки по новій мотивації і основне ніхто не говорить яка ставка планується з нового року, в Чернівцях уже відбувся бунт, люди почали отримувати мізерну зарплату по цій же мотивації, Івано-франківськ ми наступні , тому не давайте закривати нам роти цим негідникам з ЦО зі Львова, які тільки можуть наживатися на наших нервах і силах бо заставляють жити в аптеці, виконуючи їхні дурні забаганки
З людьми ніхто не рахується, якщо хочете з’їсти собі нерви то ласкаво просимо. Я пішов і не жалію. Вічно збільшення норм,заставляють додатково виходити на зміни і не цікавить хочеш ти чи ні.Людяності тут не чекай. Їм потрібні роботи і не більше
Найтоксичне місце в аптеках ,Подорожник’ це Кропивницький,ще таких керувальниць не зустрічала,зміїне кубло
Черкаси повний треш,кожна з ДД,РД,була в колективі,стояла за касою,пішла на підвищення і що відбувається,співробітників взагалі не цінують,
Шо Ви за люди,Вас і людьми важко назвати
Чому ви створюєте негатив в колективі,скільки можна пліткувати
Дайте нормально працювати,схаменіться
ЦО кого ви берете в РД ? Про яку команду ви пишете в кожній публікації коли основна задача РД це розповсюджувати плітки і намагатись змішати з Г завідувачів, замість допомогти, вони їх провчають за найменші помилки.серйозно ? Провчити? Це сором , вам має бути соромно за те, кого ви підвищуєте. Спілкуються як бидло хамовите. Я не знаю як в інших регіонах, але РД київського регіону , особливо лівий берег це дно. Прізвища кажуть самі за себе. Пропоную в обовʼязкове навчання включити етику спілкування. Вже дуже багато ображених людей і червоні прапорці вже дуже червоні , дехто може бути дуже злопямятним і вдарити сильніше ! Подумайте про це РД лівого берега. Сьогодні ти РД , а завтра …
Краще відразу йти в іншу мережу
Почитайте відгуки
Подорожник це шарашкіна контора де тебе завжди будуть робить ЛОХом і фігачить за завідуючу якої ніколи не має на роботі і її ***лизів
хто працює в Харкові підкажіть до якого регіонала краще піти? бо читаю що від цього багато чого залежить
Така фігня з нЕдо керівниками і ,,вумними зав”в кожному місті,завідуючих майже не має на роботі,залогували типу на роботі а сама де не будь тільки не в аптеці
Доброго дня,підскажіть,будь ласка,умови праці в подорожнику у Києві?
Яка зп в середньому,кількість год за місяць,чи вішаються терміни придатності на фармацевта? Що входить в обовʼязки ?
Чула,що як приходиш в аптеку,то потрібно включати свою геолокацію,чи це правда ?
@ Злий на Подорожник гість , ооо, в Харкові знатне зміїне кубло. Не тільки Лободова, там і Таміла така сама ***, тільки “любимі” завідувачки в неї в топі і не дай бог хтось скаже своє невдоволення — виживуть. Найтоксичніше місце роботи, яке в мене було — харківський Подорожник.
Даааа, така ситуація і в інших
містах, нажаль,я як зав на декількох переобліках такого надивилась,що волосся дибки,але РД все похер,як є так є
Люди! Харків! Ніколи! Чуєте?! Ніколи не йдіть працювати мало того, що в Подорожник, а до РД Лободової – тим більше! Це таке ***… Вона оточила себе десятком ***лизів, яких бере на переобліки, дає їм бонуси і закриває очі на їх недоліки. Всі інші – просто *** для неї. Десять разів подумайте!
@ Гость ,
Ох, і підлизнули або самі ж себе похвалили, виберіть самостійно, що вам подобається більше. Сама паскудна мережа із тих де працювала. ***лизи проходимо мимо. Таких хабалок як РД та і ДД потрібно щє пошукати. Директори які не можуть скласти собі ціну, які не знають, що таке ввічливість, і що в аптеках з співробітниками спілкуватися на матах це не норм. Строки за які платять співробітники, це жесть, конверсія це жесть, ваші плани це теж жесть, жесть те що затримують зп і дроблять її частинами і ти ніколи не можеш зрозуміти за що і коли тобі приходить і чи приходить в цілому! HR подружка ДД і постійно тусить у відпустках, зате аптеки не укомплектовані. Працювати в цій мережі, не поважати себе, тому, ні більше не працюю і не раджу нікому.
Це просто жах , що ми працюємо разом з такими людьми . Від вашого користувача більше 3х коментарів і все не так …. компанія , куратори, дд ! Пишете бруд і речі яких немає ,як так погано чому далі тут працюєте ?!Мені як завідувачу який працює не перший рік дуже добре відомо що в нашій області як ніде адекватні і РД і ДД була можливість попрацювати не з одним усі питання вирішуються і усе справедливо ! Є провтик – получили , не знаєм щось то допоможуть.
Тільки гадості строчите анонімно , хах .
Новий Рівненський дд- це повний ***. Наш регіон чекає крах. Яким місцем думав офіс коли ставив на таку посаду цю брехливу і непотрібну особу???? Пішов відлік на існування аптек.відтік кадрів пішов
Шановні Завідуючі М.Кропивницький досить,досить займатись плітками про своїх колег!
Ви своїх обов’язків не виконуєте,нагружаєте цим персонал,але говорить в розподілі яж така добра а вона….