PROVG

PROVG

comment 1 відгук
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Компанія PROVG — це візажист у твоїй косметичці. Ми довіряємо свої секрети косметичці щодня. І щодня вона допомагає розкрити нас по-новому”

Відгуки про роботу в PROVG, зарплати, вакансії

1. Марія
    5 Гру 2023

Компанія – яка приймає неофіційно на роботу співробітників. У вакансії вказана одна заробітня платня (15-25К), на співбесіді нічого не обіцяють і під кінець місяця виплачують 8-12К, аргументуючи, що ти нічого не робив і взагалі це "пробний місяць". У компанії немає працівників, які знаходяться там більше кількох місяців: наймають за такою схемою молодих дівчат 19-20 років, тримають місяць-два і працюють далі, шукаючи нових. На одного співробітника вішають тучу задач, що не стосуються прямих обов’язків + усі прибирають офіс замість прибиральниці та кожен має обід 20 ХВИЛИН (усі обідають по черзі по 20 хвилин кожен).

Жодної поваги, бонусів чи премій – не існує. Власниці завжди високої думки про свій "бренд", що вважають за честь, щоб ти там працював і бажано безкоштовно.

До того ж, компанія ДОСІ ПРАЦЮЄ НА РИНКУ СОСІЇ. Які б офіційні заяви не були, вони досі продають свою косметику на найпопулярніших маркетплейсах країни-терориста. Хочете втратити останні нервові клітини – вам туди.

Додайте зарплату в компанії PROVG

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця PROVG: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.