РЭЙВ

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Відгуки про роботу в РЭЙВ, зарплати, вакансії

1. Віктор Михайлович
    18 Жов 2019

12 :
    Чому дивуватися коли Бударний з ТихончукЧОЮ котаються по «командировкам» забравши всю касу фірми, а коли приходить час прлатити то грошей нема, будівля оформлена на РЕЙВ- Техно так що борги ростуть на ниха натаха з вовіком отриваються

А яка каса в фірми? Ніякої! Щоб купити наступну партію кави з клієнтів беруть передоплату. Правда останнім часом таких наївних клієнтів поменшало. Фірма в боргах, величезних боргах, деякі тягнуться роками. А ви тут про зарплати якісь мрієте. Дивно, що нові кандидати, що йдуть туди працювати не читають відгуки про це злочинне угрупування.

2. Гость
    16 Лип 2019

Обманути гасло компанії РЕІВ

3. Гость
    16 Лип 2019

Ніколи і нікому не раджу влаштовуватись туди на роботу. Атмосфера жахлива, гроші невиплачують по 2,3 місяці. Як так відбувається? Платять частинками маленькими, поки закриють один то ти пропрацюєш 3 місяці. Плинність кадрів шалена

4. 12
    12 Лип 2019

Чому дивуватися коли Бударний з ТихончукЧОЮ котаються по “командировкам” забравши всю касу фірми, а коли приходить час прлатити то грошей нема, будівля оформлена на РЕЙВ- Техно так що борги ростуть на ниха натаха з вовіком отриваються

5. Олена
    2 Бер 2018

Я теж не отримала, годують завтраками

6. Гость
    2 Чер 2017

"денег нет, но вы держитесь", зарплату не платять по кілька місяців

Додайте зарплату в компанії РЭЙВ

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця РЭЙВ: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.