Scania

Scania

Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Діяльність компанії Scania здійснюється в більш ніж у 100 країнах світу. В Україні компанія Scania представлена дистриб’ютором ТОВ з ІІ “Сканія Україна” і мережею дилерських центрів, які здійснюють продаж і обслуговування транспортних засобів Scania.

Відгуки про роботу в Scania, зарплати, вакансії

1. соискатель
    28 Тра 2026

розмова дійсно наче ти ім винен – зверхньо не привітливо з якимось вже негативним настрієм, і головне – ну дуже низька оплата….немає сенсу за таких відстаней там працювати

2. Аліна
    27 Лис 2024

Нікому не рекомендую йти сюли працювати. Безмозкі імбецили. Все керівництво – на поліграф, за договорнякі і відкати. Головний офіс вже отримав інфу про сзематози, весь склад недокерівників поїде в ДБР і на фронт, ухилянти і інваліди

3. Гость
    21 Жов 2024

Спілкувався з паном Андрієм, комерційним директором на посаду комунікаційника.
    З розмови стало зрозуміло, що я їм вже винен, і взагалі вони найкраща у світі компанія і я мав би з народження мріяти про роботу у них.
    Отримав кілька питань “щоб щось запитати” і фінальне “чому ми маємо обрати саме вас”.
    Якщо ви мрієте працювати в компанії, в якій вашого портфоліо міжнародних компаній недостатньо а співбесіду проводить чоловік який в вашій сфері розуміється як ви в космічній інженерії – вперед.

P.S. Щодо інших вакансій і досвіді пана Андрія в комерції нічого не можу сказати. Але для себе зробив висновок, що не спрацюємось з таким підходом.

4. Дмитрий
    9 Вер 2024

Проходил собеседование с Андреем, коммерческим директором Scania Киев на должность Директора по маркетингу. Интересовался у меня отраслевыми СМИ для позицинирования компании. К собеседованию я готовился, инфа у меня была. Андрей попросил у меня после собеседования показать ему список специализированных изданий по транспорту, и я ничего не думая, отправил их ему на почту. И ВСЕ. Никакой обратной связи и фидбека, ни от HR ни от комм. директора. Делаю вывод – в компании Scania Киев у кандидатов вытягивают маркетинговую инфу по рынку. НИКОГДА не предоставляйте им никакой информации !

5. Гость
    17 Лют 2021

@Мур, низкооплачиваемая работа

6. Мур
    18 Сер 2016

подскажите какая в среднем оплата труда в этой компании, какая атмосфера в коллективе?

7. Ольга
    9 Січ 2015

Отлично работается. Компания высоких стандартов.

8. Гость
    6 Лют 2013

кто-нибудь что-то знает о них? как работается?

Додайте зарплату в компанії Scania

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Scania: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.