Діяльність компанії Scania здійснюється в більш ніж у 100 країнах світу. В Україні компанія Scania представлена дистриб’ютором ТОВ з ІІ «Сканія Україна» і мережею дилерських центрів, які здійснюють продаж і обслуговування транспортних засобів Scania. Отзывы о работе в Scania, зарплатыДобавьте зарплату в компании ScaniaДобавить отзыв о работодателе Scania Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Scania?
Нікому не рекомендую йти сюли працювати. Безмозкі імбецили. Все керівництво — на поліграф, за договорнякі і відкати. Головний офіс вже отримав інфу про сзематози, весь склад недокерівників поїде в ДБР і на фронт, ухилянти і інваліди
Спілкувався з паном Андрієм, комерційним директором на посаду комунікаційника.
З розмови стало зрозуміло, що я їм вже винен, і взагалі вони найкраща у світі компанія і я мав би з народження мріяти про роботу у них.
Отримав кілька питань «щоб щось запитати» і фінальне «чому ми маємо обрати саме вас».
Якщо ви мрієте працювати в компанії, в якій вашого портфоліо міжнародних компаній недостатньо а співбесіду проводить чоловік який в вашій сфері розуміється як ви в космічній інженерії — вперед.
P.S. Щодо інших вакансій і досвіді пана Андрія в комерції нічого не можу сказати. Але для себе зробив висновок, що не спрацюємось з таким підходом.
Проходил собеседование с Андреем, коммерческим директором Scania Киев на должность Директора по маркетингу. Интересовался у меня отраслевыми СМИ для позицинирования компании. К собеседованию я готовился, инфа у меня была. Андрей попросил у меня после собеседования показать ему список специализированных изданий по транспорту, и я ничего не думая, отправил их ему на почту. И ВСЕ. Никакой обратной связи и фидбека, ни от HR ни от комм. директора. Делаю вывод — в компании Scania Киев у кандидатов вытягивают маркетинговую инфу по рынку. НИКОГДА не предоставляйте им никакой информации !
@Мур, низкооплачиваемая работа
подскажите какая в среднем оплата труда в этой компании, какая атмосфера в коллективе?
Отлично работается. Компания высоких стандартов.
отличная компания
кто-нибудь что-то знает о них? как работается?