Ми — брендове виробництво коробок преміум якості з палітурного картону для товарів вищого цінового сегменту. Відгуки про роботу в Скайпакс, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії СкайпаксДодати відгук Оцініть роботодавця Скайпакс: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Скайпакс Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Людина намахує кандидатів не бере офіційно на роботу. Ігнорує вимоги трудового законодавства. Не бачить сенсу,як сказано було обговорювати це питання.Це для людини не важно і це умови ставляться , що має бути офіційне працевлаштування з першого робочого дня.
Хотів влаштуватись на роботу в цю компанію. Власник намахує на працевлаштуванні, не оформляє офіційно.Скоріше метод конвеєра: працюють роблять роботу декілька днів і кидає. І розказує,що я йому умови ставлю.Відколи це норми трудового кодексу,що працевлаштування офіційне з першого дня-це закон з видачею на руки наказу! думайте.