SkinOn

SkinOn

location_on ,
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Компанія СкінОн — це дистриб’ютор професійної космецевтики RENEW та ALPHASCIENCE, постачальник сучасного косметологічного обладнання та лідер у проведенні навчальних програм для б’юті-спеціалістів.
Місія компанії — підвищення експертності косметологів шляхом надання гіпоалергенних космецевтичних препаратів та проведення інтенсивних навчань.
Наша команда — це колектив успішних співробітників, що активно розвиваються, в якому головна цінність — це повага один до одного і бажання йти вперед разом з великою віддачею і любов’ю до своєї справи.
На сьогоднішній день ми маємо мережу філіалів майже по всій Україні, через які відбувається реалізація сертифікованих препаратів на український ринок естетичної медицини.

Відгуки про роботу в SkinOn, зарплати, вакансії

1. Була на співбесіді
    2 Чер 2025

Постійно шукают людей,самі не розуміють свої процеси і ще щось вимагають зверхно на співбесіді типу як ви будете шукати клієнтів. А як ви збираєтесь рекламу робити вашій косметиці?Як ваш маркетинг будує просування?! Менеджер по роботі з клієнтами не шукає клієнтів. ЦА визначає та шукає маркетинг відділ через лідогенерацію!

2. Гость
    12 Тра 2025

Постійно плинність кадрів.Після співбесіди неприємний післясмак. Добре,що я тут не працюю,тухлятина вже давно

Додайте зарплату в компанії SkinOn

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця SkinOn: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.