Staleks Shop & Service

Staleks Shop & Service

location_on ,

Staleks Shop & Service — мережа фірмових магазинів компанії Staleks , на базі яких розташовані професійні сервісні центри обслуговування інструменту. Shop & Service надає повний асортимент продукції Staleks як для професійного, так і домашнього використання, а також в магазині можна придбати різні додаткові товари для beauty-майстрів.

Відгуки про роботу в Staleks Shop & Service, зарплати, вакансії

7 Лип 2026

Пропрацювала в компанії майже 3 роки. Перші 2,5 роки була задоволена, подобались задачі, був гарний колектив. Доки не змінився керівник відділу. А як то кажуть, нова мітла – по новому мете.
    ​Мій досвід показав, що в цій компанії існує виражена культура токсичності, замаскована під “високі стандарти корпоративної етики”. Найбільш показовим є те, як менеджмент реагує на звернення співробітника щодо перевтоми або вигорання. У нормальній компанії це сигнал для діалогу про оптимізацію процесів. У [Назва компанії] — це привід для морального тиску.
    ​Замість підтримки я зіткнулася з кампанією з дискредитації. Мої слова про втому були вирвані з контексту, перекручені та використані як інструмент для звільнення під надуманим приводом “грубого порушення етики”. Мене звільнили без попередження, звинувативши в поганій роботі та ще в купі вигаданих “злочинів”, бо я мала особистий конфлікт з новим керівником, бо не дала собою маніпулювати иа ставитися до мене як до непотребу.Цей процес супроводжувався психологічним тиском та спробами навіяти почуття провини за те, що я наважилася відкрито говорити про свій стан здоров’я.
    ​Для мене стало очевидним, що HR та керівництво не зацікавлені у побудові здорових стосунків, а використовують маніпулятивні формулювання, щоб позбутися людей, які мають власні межі або тимчасові труднощі.
    ​Це місце не про розвиток, а про виживання в атмосфері, де будь-яка вразливість може бути використана проти вас. Якщо ви цінуєте свою ментальну стабільність та етичне ставлення до себе як до людини, а не лише ресурсу — будьте вкрай обережні з цим роботодавцем. Бо тут вас оббрешуть, змішають з грязюкою, ще й скажуть, що ви самі винні. Ще дуже цікава річ, вперше бачу, щоб забороняли дружити з колегами, та “погрожували”, що якщо спілкування не припинеться, то ту людину звільнять наступною. Щодо зп, виплачували завжди вчасно, але перегляд зарплатні раз на рік, і ну дуже прижимисто: зп підняли на 4 тисячі, а об’єм роботи збільшили вдвічі. Риба гніє завжди з голови. А ти себе відчуваєш як старий пес, який служив вірою правдою, а потім дали копняка під сраку, ще й вигнали з позором за те, чого ти не вчиняв. 21 сторіччя – токсичність все ще існує, а справеливість та повага – лише формальність. До того ж, за велику кількість проробленої роботи наприкінці ніхто навіть дякую не сказав, просто видалили з робочого чату і так сказать, і вам не хворать.

2 Тра 2026

Пропрацювала в даній компанії близько двох тижнів. Не дали можливості навіть пройти до кінця випробувальний термін, хоча на співбесіді було сказано, що випробувальний термін триває місяць.
    Ніякої похвали за правильно виконану роботу немає, але якщо десь зробив помилку чи щось не вдається з першого разу – відразу на вихід. Це взагалі адекватно?

Підтримки в адаптаційний період – нуль. Шукають якихось “ідеальних” працівників, які з першого ж дня будуть ідеально все вміти і знати. А якщо щось не так – без розмов і на вихід.

Дуже обурена, що прийшлось витратити свій час на компанію з таким несерйозним підхідом до набору працвників. Єдиний плюс – хоча б оплатили стажування, і на тому дякую.

Додайте зарплату в компанії Staleks Shop & Service

Додати відгук Оцініть роботодавця Staleks Shop & Service: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.