Guru Food
Відгуки про роботодавців ТернопільGuru FoodМіжнародна мережа японської та паназіатської кухні «GURU Food» Суші та роли Піца Бургери Європейська кухня Нео РумНео Рум — це молода мережа закладів харчування, де готують найсмачніші суші, піцу, та інші вишукані страви. ЛісмаФабрика меблів «Лісма» — успішний український бренд, який виготовляє винятково якісні за надійністю і дизайном м’які меблі, ліжка, кухонні кутки, столи і стільці з натурального дерева. А також провадить власну лінію виробництва дерев’яних дверей і дубової паркетної дошки.Компанія заснована у 1986 році у Тернопільській області (Україна). Тер Сан ЕнерджіКомпанія Ter Sun Energy займається будівництвом сонячних електростанцій для приватних домогосподарств та підприємств. Команду очолюють досвідченні інженери, що впровадили не один проект з індивідуальним підходом та максимальним вирішенням поставлених цілей та задач. Основною метою компанії є впровадження сучасних технологій на виробничих підприємствах, аграрних компаніях, елеваторах, торгових та розважальних центрах, готельних комплексах, АЗС, автомийках, СТО та […] Нептун+М’ясопереробна компанія (основна спеціалізація виробництво та реалізація ковбасних виробів). Долина ПлюсПідприємство розпочало свою діяльність у 1992 році, по видобутку з природних джерел питної води. З того часу і по сьогодні, ми працюємо заради того, щоб кожний мешканець міста був переконаний в тому що він п’є справжню якісну воду, яка дасть йому можливість піклуватися про своє здоров’я без зайвих зусиль. В цьому ж році ми налагодили […] ЛЕПДистрибуція кабельно-провідникової, електро- і світлотехнічної продукції провідних торгових марок галузі Гадз-АгроТОВ «ГАДЗ-АГРО» — потужне українське аграрне підприємство, засноване 27 липня 1998 року, яке входить до десятки лідерів у молочній галузі України і відоме високоякісним насінництвом, тваринництвом, переробкою та виробництвом широкого асортименту продукції. Наші ключові напрямки Насінництво — сортовипробування, реалізація нових районованих сортів зернових Елеваторний комплекс — приймання, сушіння, очищення, зберігання та відвантаження зерна й олійних […] ЮСП ПанельВиробництво сендвіч-панелей. Наша компанія на протязі 10-х років встигла досягнути високого рівня як стосовно якісних показників, так і обсягів продукції. Еверест-ТерВиготовлення та продаж металевих конструкцій. КолумбусКомпанія «Колумбус» провідний провайдер телекомунікацій та високошвидкісного інтернету. Компанія надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD- й інтерактивне телебачення, високошвидкісний доступ до Інтернету. Компанія пропонує більше 100 телеканалів українських і кращих міжнародних телекомпаній, дотримуючись усіх міжнародних норм у галузі авторських і суміжних прав. Працівники компанії — це визнані фахівці у своїй галузі, що володіють великим […] CrowdinCrowdin — це продуктова ІТ-компанія, яка робить круту платформу для локалізації (перекладу) програмного забезпечення, сайтів, мобільних додатків. За час свого існування ми здобули довіру понад 2 млн. користувачів із усіх країн світу. Серед наших клієнтів такі компанії, як Microsoft, Prestashop, Kickstarter, Xiaomi, Cyanogenmod, Minecraft та багато інших. ШколярикВидавництво «Школярик» — це національний виробник зошитів, альбомів для малювання, коледж-блоків, блокнотів. Ми відрізняємось на ринку стильним та яскравим дизайном, широким асортиментом та високою якістю продукції. Наша продукція користується величезним попитом як на внутрішньому ринку так i за кордоном. Компанія експортує свою продукцію в країни Євросоюзу. Українське морозивоВиробництво морозива, напівфабрикатів, кондитерських виробів. Роздрібна торгівля: кавярні, торгові точки Kalyna FarmingАгропромислова компанія «КАЛИНА ФАРМІНГ» з міжнародними інвестиціями та великим досвідом роботи у сільському господарстві, яка успішно розвивається. Рослинництво — головний напрямок роботи підприємства. Спеціалізуємось на вирощуванні зернових, олійних, бобових та круп`яних культур. |