Еверест-Тер

Виготовлення та продаж металевих конструкцій.

Відгуки про роботу в Еверест-Тер, зарплати, вакансії

30 Чер 2026

Абсолютно точно підтверджую слова про групову співбесіду. Це якийсь мрак, я такого ніде ще не бачила. Ніхто не попереджав про такий формат, тому я просто відключилася, як тільки побачила купу людей. Як мінімум, це неетично!

2. Гість
    2 Чер 2026

Особисте має залишатись в таємниці. Є речі які мають бути не на огляді в рекрутерів. Це тільки тут таке правило. Не рекомендую для співпраці. Даремна трата часу. За таку зарплату можна знайти звичайну просту посаду без тієї компосіровки мозгів.

3. Гість
    2 Чер 2026

Не рекомендую для співпраці. Зарплата як на звичайній роботі. Набирають людей і даремна трата часу.

4. Дан
    16 Лют 2026

Проводят групповые собеседования. Никто, кто уважает себя как человека и как специалиста учавствовать в таком цирке не будет. И такое отношение только на этапе знакомства. Как же тогда к сотрудникам относятся. Мрак.

5. пох
    5 Лис 2025

Дуже розчарований рівнем організації співбесіди. Формат виявився груповим, без попередження чи пояснення. Після короткої розповіді про себе просто сказали: «Ви нам не підходите, можете відключатися».

Такого рівня неповаги до кандидатів я ще не зустрічав. Якщо така організація процесів уже на етапі відбору, важко уявити, як відбувається робота всередині компанії.

Не рекомендую тим, хто цінує свій час і професійність.

Тернополь
20 000 – 30 000 грн
Тернополь
Удаленно
19 000 – 25 000 грн

Додайте зарплату в компанії Еверест-Тер

Додати відгук Оцініть роботодавця Еверест-Тер: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.