Відгуки про роботодавців Вінниця

Радіатор

Виробниче підприємство понад 26 років є провідним українським виробником рушникосушарок і дизайн-радіаторів з нержавіючої сталі mario. Дизайн-радіатори користуються високим попитом по всій території України, а також експортуються в Європу і країни СНД. Підприємство знаходиться в смт. Літин, Вінницької області, займає територію близько 10 тисяч квадратних метрів. На підприємстві працює близько 200 співробітників, кожен з яких […]

КМП Бліц

Основні види діяльності Товариства: Здійснення міжнародних вантажних перевезень; Продаж, у спеціалізованих зоомагазинах, товарів для домашніх тварин.

Agroprogres

Компанія AGROPROGRES — виробник комбікормів, БМВД та преміксів для с/г тварин і птиці. Працюємо на ринку України вже понад 9 років. Прагнемо, аби кожен наш клієнт та партнер знайшов серед асортименту Компанії свій продукт — оптимальне співвідношення ціни та якості, ефективне рішення проблеми та гарантований результат.

Ескулап-плюс

Мережа медичних центрів

Іванець-логістик

Транспортна компанія

Розмай Агро

ТОВ «Розмай Агро» є постачальником матеріально-технічних ресурсів для рослинництва.З моменту створення Товариства (2015 рік) наша робота сконцентрована на забезпеченні сільськогосподарських товаровиробників високопродуктивними технологіями та сучасними, якісними засобами для виробництва продукції рослинництва а саме: засобами захисту рослин, насінневим матаріалом, мікродобривами.

Техінвест

Виробництво металевих виробів, металоконструкцій будівельного призначення Виробництво гальванічного обладнання

Master посуд

Master Посуд — компанія з багаторічним досвідом у сфері дистрибуції якісного посуду та побутової техніки.

Voltage Group

Компанія працює на ринку енергетики з 2009 року . Профіль Компанії: Проектування та будівництво об’єктів енергетики. Генеральний (ЕРС) підрядник із будівництва ліній та підстанцій 10−110 кВ. Компанія самостійно виконує весь спектр робіт. Ми запрошуємо до співпраці інженерний склад, як проектного так і виконавчого (будівництво) спрямування.

Інспекторат Україна

В даний час ТОВ «Інспекторат Україна» має в своєму розпорядженні велику мережу відділень, лабораторій та інспекційних постів, що дозволяє здійснювати практично будь-який вид перевірки та аналізу сировини, металів, корисних копалин, складної готової продукції, продовольства, нафти та нафтопродуктів, добрив, сільськогосподарської продукції. Основним напрямом діяльності компанії є усунення ризиків клієнта шляхом проведення незалежної інспекції, аналізу та експертизи. […]

Пеллегрін

ТОВ «Пеллегрін» спеціалізується на виробництві гранул з біомаси (пеллет). Виробничі потужності (завод) розташовані в смт Турбів Вінницької області. В якості основної сировини використовуються: солома пшениці, ячменю, ріпаку, а також сіно люцерни і різних трав.

Радо-М

Укладывание промышленных бетонных полов по Украине, основной регион Запад и Центр

Mediko global

Mediko Global — офіційний дистриб’ютор українських та світових брендів, що спеціалізується на постачанні якісної медичної техніки та виробів медичного призначення. Ми співпрацюємо з провідними виробниками, такими як Paramed — лідером на ринку медичної техніки з широким асортиментом продукції, та Contour — світовим брендом глюкометрів та тест-смужок, відомим своєю якістю та довірою споживачів. Наша місія — […]

Рост Груп

Фармацевтична компанія. Вітчизняний виробник. Основний напрямок — кардіологія, неврологія. Основні бренди: Армадин, Тризипін, Ренейро, Вітацертин

Торгтехніка

Більше 20 років ГРУПА КОМПАНІЙ «ТОРГТЕХНІКА» є надійним постачальником упаковки із картону підприємствам різноманітних сфер діяльності не лише у Вінницькій області, а й по Україні та закордоном. Ми виготовляємо гофроупаковку різної конфігурації для різних сегментів споживання.

Маяк, Вінницький завод

Виробництво електричних побутових приладів, радіаторів і котлів центрального опалення

PlanetFitness

Мережа сучасних фітнес-клубів нового покоління у Вінниці (район Вишенька). Молодий та енергійний колектив. Гарна та стабільна оплата.

Астрафарм

Астрафарм — національна фармацевтична компанія, що займається виробництвом найнеобхідніших генериків, власних лікарських засобів і дієтичних добавок. Ми забезпечуємо населення України якісними й доступними ліками.​ Головна мета компанії — виробляти лікарські засоби й дієтичні добавки високої якості, з максимальною доступністю для широкого кола споживачів.

Глобал Тест

Лабораторія Глобал Тест — це сучасна медична лабораторія, забезпечена високоточним обладнанням світових лідерів у цій галузі, що виконує понад 800 видів аналізів. Професійний колектив та автоматизовані процеси дозволяють виконувати дослідження швидко та якісно. Ми допомагаємо пацієнтам та лікарям встановити діагноз з метою подолання хвороби або контролю стану пацієнта та покращення якості його життя у випадку […]

Альго-Фарм

Альго-фарм — роздрібна фармацевтична компанія. Дата заснування кінець 2009 року. Аптеки «Альго-Фарм» відрізняються дуже широким асортиментом лікарських засобів рецептурної групи та є одними з лідерів із забезпечення населення рідкісними та дорогими медикаментами. Робота для фахівців, які прагнуть стати справжніми професіоналами у фармації.