Текстрейд Україна

Текстрейд Україна

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Група компаній Textrade-Futbolka.ua є швидкозростаючою корпорацією, з власним імпортом та виробництвом якісного текстилю для бізнесу, дому, спорту та відпочинку, корпоративного одягу, уніформ, а також рекламного текстилю будь-якого рівня складності. Ми працюємо з найкращими постачальниками США, Європи та України.
Основною метою нашої компанії є якісне та своєчасне надання послуг нашим клієнтам.

Відгуки про роботу в Текстрейд Україна, зарплати, вакансії

1. Гость
    25 Кві 2026

Дуже корисна інформація), пам’ятаємо ми вас, прийшло хамовите бидло і почало качати права що за 10 днів обов’язково повинна бути оплата, навчіться читати оголошення уважніше і буде все ок. І не позорь нікнейм юриста.

2. Юрист
    22 Гру 2025

Компанія наживається на праці дизайнерів пропонуючи неоплачуване 10 денне стажування. Після якого вас не візьмуть на роботу мотивуючи це тим що ви не підійшли. Співробітники з підбору персоналу хамовите бидло яке чхало на закони і ваш особистий час.Офіційно ніде не зареєстровані

Додайте зарплату в компанії Текстрейд Україна

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Текстрейд Україна: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.