ТМ Оригами

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)

Картини за номерами та алмазна мозаїка ТМ Орігамі.
Ми — невелике виробництво з Дніпра. Робимо на совість, бо для своїх! Наші фарби щільні та не капризують: цифри не просвічують, відтінки не тьмяніють, кольори збігаються з фото — тож малюйте у своє задоволення! А все це завдяки тому, що ми тонуємо фарби на німецькому обладнанні. А ще наші фарби не засихають на відміну від фарб з китайських наборів, та не замерзають при мінус 10 за Цельсієм, як будівельні (можна сміливо перевірити). Тож, Німецька якість— ми не просто пишемо, ми так малюємо!

Відгуки про роботу в ТМ Оригами, зарплати, вакансії

1. 18 Гру 2025

Купила картину производства Оригами, качество ужасное, цена кусается. Полотно провисает, рама сделана из очень тонких реек(поэтому полотно и провисает). Краски это отдельная история, темные ничего, светлые не закрашивают цифры, приходиться несколько слоев наносить, но красок не хватает. В общем посредственное качество, не рекомендую.

2. 19 Лис 2025

Не стоит тратить свое время, роста нет. ЗП минимальная на рынке… вы ее переработаете…

Львів
33 000 – 40 000 UAH
Львів
37 000 – 42 000 UAH

Додайте зарплату в компанії ТМ Оригами

Додати відгук Оцініть роботодавця ТМ Оригами: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.