НТЦ МЕТА — команда професіоналів, яка перетворює метал у готові рішення для бізнесу та виробництва. Наші ключові напрямки — слюсарні роботи, лазерна різка, фрезерування, зварювання та інші послуги з металообробки. Відгуки про роботу в Мета, НТЦ, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Мета, НТЦДодати відгук Оцініть роботодавця Мета, НТЦ: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Мета, НТЦ Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Враження після "співбесіди" від 21.052026р.
Суцільна брехня і надмірний пафос!!!!
На співбесіді заявили, що зп на випробувальному терміні буде 30-35 тис. грн., коли в вакансії вказано: 40-50 тис. грн., без уточнення що це на випробувальний термін чи після!! Неодноразово питав: "скільки зп після випробувального??" На що так само неодноразово відмовились відповідати, з відмовками: "та подивимось…."!! Неодноразово наполегливо питав: "назвіть хочь приблизну суму "від і до" після випробувального – мені ж треба розуміти за яку зп я йду робити!!??" Наполегливо відмовились відповідати, все так само кажучи: "та подивимось…."!! 🤦🏻🤦🏻
З робочим графіком – теж брехня!!
В вакансії вказано: "Пн – Пт, з 08:00 до 17:00, обід 12:00-12:45"
Спитав: "який графік??" На що відповіли: "зміни – по 12 годин, графік – два через два дні, денні і нічні", та додали: "ну ладно, на випробувальному терміні можешь походити як вказано в вакансії"!!
Спитав відносно бронювання, на що один хлопець відразу випалив: "ах ви сюди заради бронювання прийшли!!?? тоді я вам бронювання НЕ ДАМ!!" 🤦🏻🤦🏻
На моє питання: "а як же я без бронювання буду їздити сюди на роботу??" – у відповідь мовчання!!
Ось така дурня – вакансія з брехнею і співбесіда БЕЗ відповідей!! 🫣🫣🤷🤷