УкрКубок

УкрКубок

У нас Вы сможете купить сувенирные наградные кубки, медали, статуэтки, дипломы на металле, сертификаты, спортивные призы, награды и наградную атрибутику с доставкой в Киеве и Украине!

Відгуки про роботу в УкрКубок, зарплати, вакансії

1. Гість
    10 Чер 2026

підтверджую попередній відгук, сама робота ок, але Анна максимально пасивно агресивна. на це можна закрити очі, але якість роботи це псує. з першого дня від тебе вимагають швидкості як у інших, нуль адаптації для новачків
    за два дні стажування нічого не виплатили

1. Менеджмент Компании
      19 Сер 2026

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що досвід стажування залишив у вас саме таке враження.

Ми не вважаємо нормою ситуацію, коли новий працівник із перших днів залишається без достатньої підтримки та адаптації. Для нас важливо, щоб людина розуміла свої завдання, мала можливість поставити запитання та поступово входила в робочий процес. Якщо у цьому випадку було інакше — ми обов’язково звернемо на це увагу керівника та переглянемо організацію адаптації нових працівників.

Щодо оплати стажування — це питання має бути чітко проговорене з кандидатом заздалегідь, тому ми також перевіримо конкретно цю ситуацію та умови, які були погоджені перед початком стажування.

Ми цінуємо зворотний зв’язок, навіть критичний, оскільки він допомагає нам бачити процеси очима людей, які тільки знайомляться з компанією.

2. Оксана
    30 Кві 2026

Підтверджуюю даний відгук. Сьогодні проходила стажування в даній “конторі”. Керівник відділу, Анна дуже непривітна та неприємна людина. Таке відчуття, що вона не хоче щоб нові люди залишались працювати. На будь-яке питання реагує грубо, агресивно. Прямий текст таки ” якщо вам щось не подобається, то можете не залишатись, вас ніхто не тримає”. Атмос0фера в колективі дуже напружена і створює її саме керівник Анна, бо всі інші працівниці дуже приємні та привітні. Проте що ти пашеш 5 днів (бо саме з першого дні від тебе вимагають працювати швидко та якісно)і тобі взагалі можуть нічого не заплатити я взагалі мовчу. Думаю це така схема по розводу людей. Так як можна за перший день зрозуміти чи людина підходить чи ні! Дуже жаль, що таке відбувається і людей прямо обманюють щодо оплати в такий важкий час!

1. Менеджмент Компании
      19 Сер 2026

Оксано, дякуємо, що поділилися своїм досвідом.

Нам прикро, що перше знайомство з компанією та керівником залишило у вас негативне враження. Ми не ставимо перед собою мету створювати для нових людей напружену атмосферу або змушувати їх відчувати себе небажаними в команді.

Водночас ми розуміємо, що період стажування може бути непростим: кандидат знайомиться з новими процесами, а компанія оцінює, наскільки взаємно підходять формат роботи, темп і вимоги. Але це не скасовує необхідності нормальної комунікації та зрозумілої адаптації.

Окремо хочемо зазначити щодо оплати стажування. Умови та порядок оплати мають бути зрозумілими кандидату до початку стажування. Тому ми обов’язково перевіримо обставини, про які ви пишете, щоб виключити будь-які непорозуміння в цьому питанні.

Ми не будемо публічно оцінювати чи обговорювати роботу конкретного керівника або обставини вашого стажування, однак цей відгук для нас є приводом додатково переглянути процес адаптації та комунікації з кандидатами.

Бажаємо вам знайти команду та умови роботи, які відповідатимуть вашим очікуванням.

3. Олена
    5 Лис 2024

Рекомендую обходити десятою дорогою цю шарашкіну контору. Я проходила стажування три дні в даній компанії. Спочатку обіцяли оплачуване стажування по 500 гривен в день. Стажування мало бути тривалістю до п’яти робочих днів. Ніяких додаткових умов та нюансів про оплату стажування не було вказано.Сама атмосфера була дуже некомфортна,люди непривітні,холодні, відчувалась якась гнітюча атмосфера напруженості і відчуженості, хочуть щоб новенькі люди одразу все розуміли і робили все швидко і ідеально, без помилок.А якщо це не так, то можуть говорити різко і жорстко,кидаючі невдоволені та злобні погляди. В приміщенні дуже холодно, опалення немає, обігрівачі вмикають вибірково і рідко.Постійно потрібно переміщатись сходами то вниз то вгору, все максимально незручно і непродумано для людей, також треба іноді носити важкі коробки з продукцією на склад, працювати з різними розчинниками, морілкою, фарбами і т.д.Рукавички лише маленького розміру, які не всім підходять по розміру. Всі покраски проводяться на вулиці, на холоді, місця спеціально відведеного для цього немає, хоча надворі вже майже зима.На таку непросту і свого роду шкідливу непрестижну і некомфортну роботу беруть лише жінок, ще й з вищою художньою освітою чомусь.
    Щодо мене, то в результаті на третій день стажування, в кінці дня мені повідомили що я їм не підходжу як співробітник. На моє питання щодо оплати стажування Я не отримала чіткої відповіді, лише сказали що запитають у директора і напишуть мені. Наступного дня я написала сама щодо оплати трьох відпрацьованих днів. На що отримала відповідь що стажування оплачується лише в тому разі якщо працівник залишається у них працювати надалі після стажування, про що раніше не говорилось. Така ж ситуація склалась з дівчиною яка проходила стажування два дні, я була свідком цієї ситуації. Як наслідок Я пропрацювала три дні в дуже некомфортних умовах, потратила свій час, здоров’я, сили, нерви, гроші на проїзд. А взамін не отримала гроші за свою працю, лише отримала претензії, обезцінення, грубе відношення і використання моєї праці.Дуже жалкую про знайомство з цієї компанією, і ці жахливі три дні, за які навіть не збирався ніхто платити.Пишу відгук щоб пошукачі роботи не потрапили в таку неприємну ситуацію, в яку потрапила я і були обачніші, цінували себе, своє життя, час, здоров’я та гроші.

Додайте зарплату в компанії УкрКубок

Додати відгук Оцініть роботодавця УкрКубок: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.