Витерра

Витерра

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)

Група компаній «Вітерра» об’єднала підприємства, які динамічно розвиваються та беруть за основу своєї діяльності реалізацію господарських операцій, пов’язаних із закупівлею, транспортуванням і подальшим експортом сільськогосподарської продукції.
На сьогодні закупівлю сільськогосподарської продукції в інтересах групи здійснює ТОВ «ЕРІДАН-КОМЕРЦ» .
За роки роботи на українському ринку група компаній завоювала і надійно утримує репутацію стабільного партнера, що підтримує це високе звання професійним підходом і глибоким розумінням структури аграрного ринку країни. Наш персонал має більш ніж 10-річний досвід роботи у сфері логістики та зернової торгівлі.
Завдяки правильно обраній концепції поведінки на ринку, заснованій на побудові довгострокових партнерських взаємин, а не гонитві за миттєвою вигодою, коло наших ділових партнерів щороку неухильно зростає.
Серед наших постачальників в Україні є малі та середні фермерські господарства, спеціалізовані сільськогосподарські підприємства та великі агрохолдинги.

Відгуки про роботу в Витерра, зарплати, вакансії

Додайте зарплату в компанії Витерра

Додати відгук Оцініть роботодавця Витерра: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.