Витерра

Витерра

Група компаній «Вітерра» об’єднала підприємства, які динамічно розвиваються та беруть за основу своєї діяльності реалізацію господарських операцій, пов’язаних із закупівлею, транспортуванням і подальшим експортом сільськогосподарської продукції.
На сьогодні закупівлю сільськогосподарської продукції в інтересах групи здійснює ТОВ «ЕРІДАН-КОМЕРЦ» .
За роки роботи на українському ринку група компаній завоювала і надійно утримує репутацію стабільного партнера, що підтримує це високе звання професійним підходом і глибоким розумінням структури аграрного ринку країни. Наш персонал має більш ніж 10-річний досвід роботи у сфері логістики та зернової торгівлі.
Завдяки правильно обраній концепції поведінки на ринку, заснованій на побудові довгострокових партнерських взаємин, а не гонитві за миттєвою вигодою, коло наших ділових партнерів щороку неухильно зростає.
Серед наших постачальників в Україні є малі та середні фермерські господарства, спеціалізовані сільськогосподарські підприємства та великі агрохолдинги.

Отзывы о работе в Витерра, зарплаты, вакансии

Отзывов пока нет

Вакансии

Добавьте зарплату в компании Витерра

Добавить отзыв о работодателе Витерра

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Витерра?