ЧП Агрохим Відгуки про роботу в Агрохим, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії АгрохимДодати відгук Оцініть роботодавця Агрохим: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Агрохим Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |
Повністю згоден з коментарями, атмосфера яка будується керівництвом дуже “не дружелюбна”. Механічний відділ (цех) не організований зовсім, повний хаос і алкоголізм, повна відсутність техніки безпеки і нормального обладнання.
Заробітна плата просто смішна і ту ще потрібно випросити. Про ставлення дружини директора до співробітників можна дуже багато розповідати, і зовсім не хорошого.
Оминайте цю організацію як можна далі.
Полное днище! Всем кто собрался туда идти,НЕ СОВЕТУЮ ЭТОГО ДЕЛАТЬ. Директор полнейшиж жмот. В своё время я туда попала через универ. Зарплата мизерная, чмырят как хотят. За стажировку не заплатили. Как можно бедному студенту не заплатить хоть что то???? Таких жлобов поискать надо.
ГНИЛАЯ КОНТОРА!!! ГНИЕТ С ГОЛОВЫ!!!! ВАЛЕРИЙ ИВАНОВИЧ РЕАЛЬНЫЙ *** И ИСТЕРИЧКА!!! А ВПЛЕНТИНА ПЕТРОВНА *** ОВЦА!!! У НИХ РАБОЧИЕ ВСЕ БЕЗРУКИЕ, БЕЗМОЗГЛЫЕ….