Ел.Ен.Груп, ФК

Ел.Ен.Груп, ФК

Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Ел.Ен.Груп» — є однією з провідних факторингових компаній на ринку України, яка надає фінансові послуги фізичним та юридичним особам.
Основними фінансовими послугами нашої компанії є: відступлення прав вимоги, факторинг, кредитування.

Відгуки про роботу в Ел.Ен.Груп, ФК, зарплати, вакансії

1. Зоряна
    29 Чер 2026

СЬогодні в компанії керує директор жінка, яка налагодила своєчасну виплату зарплати, тому претензій до своєчасності відсутні. Вплив КБВ на рішення директора узгоджені та спрямовані на стратегічні цілі розвитку КОмпанії. Режим роботи пропонують гібридний, що дуже зручно. Хоча офіс в центрі, що спонукає приїзжати до комфортного офісу, ду у необмеженому доступі чай, кофе , смаколики, та професійна підтримка дружнього колективу. Бажаю новому керівнику тільки успіхів і прояву людяності до професійної команди,яка сформувалася.

2. Юлiя
    25 Чер 2026

Працювала в ЕЛ ЕН Груп понад рік і залишилися хороші враження. Найбільше сподобався колектив, завжди можна було звернутися за допомогою чи порадою. Робочі питання вирішувалися без зайвої бюрократії, керівництво ставилося з повагою до працівників. Умови роботи були комфортними. За цей час отримала багато корисного досвіду та нових навичок. Для мене це був позитивний етап у кар’єрі, тому можу рекомендувати компанію тим, хто шукає стабільну роботу та нормальну робочу атмосферу.

3. Валентина
    6 Кві 2026

Не выплачивают ЗП! Общаются с людьми хамски и не корректно! Соучредитель женщина пенсионного возраста всю жизнь работала уборщицей, а сейчас стала соучредитель, руководит всем ее сын, который ездит с мамой на работу и двумя собачками. Никого не оформляют на работу кроме операторов кол центра и адвокатов. После испытательного срока увольняют без ЗП!

Додайте зарплату в компанії Ел.Ен.Груп, ФК

Додати відгук Оцініть роботодавця Ел.Ен.Груп, ФК: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.