Gazda Group

Gazda Group

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)

У назві мережі Gazda Group — Ґазда — це господар, в контексті: власник, повноцінний розпорядник. Він по-справжньому успішний у всіх сферах свого життя, любить свою сімʼю, господарство, країну. Тому Gazda Group — це про успіх та любов до своєї справи, сімʼї та України.
Ми творимо автентичні смаки та популяризуємо культуру української гостинності. У нас затишно, комфортно, автетнично та смачно.
Наші ресторани локалізовані у Львові, зараз мережа налічує 9 закладів. Gazda Group — це бренди «Budzzini», Gazda Cafe, Львівський Потяг, Ліс бар, Медівня 1979.
Для наших працівників ми створюємо робоче середовище, де кожен співробітник відчуває підтримку, вдячність, доброзичливе ставлення. У нас в команді панує проста та щира атмосфера, без зайвого пафосу. Розуміючі та адекватні керівники, які виросли всередині мережі, діляться досвідом з командою, допомагають розвиватись професійно та кар’єрно.

Відгуки про роботу в Gazda Group, зарплати, вакансії

Додайте зарплату в компанії Gazda Group

Додати відгук Оцініть роботодавця Gazda Group: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.