Группа компаний Автострада

Группа компаний Автострада

Група Компаній АВТОСТРАДА – це потужне сучасне українське підприємство, в якому запроваджені всі європейські стандарти. Ми здійснюємо капітальний ремонт та будівництво доріг будь-якої складності. Наша запорука успіху – власний парк нової техніки від найкращих світових виробників та сильна команда професіоналів з великим досвідом роботи в галузі

Відгуки про роботу в Группа компаний Автострада, зарплати, вакансії

1 … 4 5 6
    29 Лип 2020

Я пришел год назад устраиваться на вакантное место старшего техника в Виннице. На тот момент уже имел шестилетний опыт на аналогичной работе. Ничего нового не узнал на обязательной стажировке. Зато оформили на работу без заминки. Всё остальное – получше прежнего места. Порядок, дисциплина, грамотное руководство и регулярная оплата.
    Вложение недоступно.

2. Володимир
    21 Лип 2020

Ніколи не залишав відгуків про компанії в яких працюю/працював, хоча деякі варті серйозної критики. Але тут напишу пару добрих слів. Працюю в компанії вже більше року. В цілому всим задоволений, усе на гідному рівні, інколи навіть більше ніж.

3. Євген
    16 Лип 2020

Дуже професійні та приємні люди! Раніше я ніколи не був на таких приємних співбесідах.Склалося дуже гарне враження про команду під час спілкування з HR, але це підтвердилося вже після спілкування з безпосереднім курівником.

4. Антон
    16 Лип 2020

Працюю в компанії Автострада вже три місяці, чому безумовно дуже радий. Чудовий колектив і команда професіоналів допомогли швидко включитися в проектну роботу. Це сучасна, сильна і стабільна компанія, яка дбає про своїх співробітників і дозволяє їм рости і розвиватися професійно.

5. Олексій
    12 Лип 2020

Працюю у Автостраді, будуєм зараз окружну в Золотоноші. Кажу від себе що умови для такої роботи найкращі що я бачив і зарплата висока 2 раза на місяць

6. Сергей
    7 Лип 2020

Зарплата немаленькая и условия работы очень хорошие, как для Украины. Техническое обеспечение на высшем уровне.

7. Віталій
    17 Чер 2020

Та нормальна компанія.Всі працюють багато, тому не встигли може. По собі знаю

8. Андрій
    2 Гру 2019

Довго не брали трубку на третій день відповіли (перезвоніть через 5 – 10 хвилин) далі знову не беруть трубку.

Арматурник
Київ • 1 зарплата
Електрозварник (НАКС)
Київ • 1 зарплата

Додайте зарплату в компанії Группа компаний Автострада

Додати відгук Оцініть роботодавця Группа компаний Автострада: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.