ТОВ “БК КИЇВГРАДОСЕРВІС” – Будівельна компанія повного циклу, що спеціалізується на проєктуванні та будівництві житлових і комерційних об’єктів, а також виконує роботи з реконструкції, капітального ремонту та посилення конструкцій. Відгуки про роботу в Киевградосервис, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії КиевградосервисДодати відгук Оцініть роботодавця Киевградосервис: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Киевградосервис Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Компанія яка абсолютно не несе відповідальності за якість строки і організацію свою роботи, навіть спілкування з клієнтом велось з некомпетентними людьми. Постійно доводилось шукати співробітників і контролювати їх роботу. Результати їхньої роботи чудово видно на фото
Заробітна плата виплачується вчасно, без затримок, що для мене дуже важливо. Керівництво на зв’язку, ставиться по-людськи, завжди можна обговорити робочі моменти й знайти рішення.
Мав досвід співпраці з БК «Київградосервіс». Компанія виконувала проєктування та будівельні роботи. Роботи були організовані чітко, строки дотримані, зауважень до якості не виникло. Окремо хочу відзначити злагоджену роботу команди та комфортну, професійну атмосферу під час співпраці. Загалом залишився задоволений.
Працюю вкомпанії вже давно, колектив дружній
Керівник лояльний, є перспектива для розвитку.
Раджу роботу в будівельній компранії “БК Київграосервіс”
Позитивне середовище, дружня команда та керівництво, яке реально слухає. Робота організована комфортно та ефективно. Дуже хороший досвід!
Максимально негативний та токсичний керівник ! філіпОК дуже не вихована та нікчемна людина , зневажаю таких людей ! Після спілкування з такою людиною , відчуття неначе доторкнувся до брудної ганчирки! Не раджу моти будь які відносини з тою конторою.