Конс на Бі$

Конс на Бі$

Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Бізнес-клуб підприємців Конс на Бі$ — консалтингова компанія.
Ми спеціалізуємося на тренінгових програмах для власників малого та середнього бізнесу.
Ми сприяємо гарантованому збільшенню прибутку, зростанню продажів, збільшенню кількості клієнтів, а також впровадженню технік ефективного найму та управління персоналом.
За 11 років ми:
більше 50 000+ підприємців відвідали наші живі семінари;
понад 5 000+ власників бізнесу пройшли нашу базову 7-тижневу програму;
72% підприємців за перші 2 місяці навчання в нас збільшують свої доходи в 2 рази;
80% підприємців продовжують свою щорічну участь у клубі.
5 разів на рік, у нас стартує набір у тренінги щодо збільшення продажів у малому та середньому бізнесі

Відгуки про роботу в Конс на Бі$, зарплати, вакансії

1. Анна
    24 Сер 2026

Пропрацювавши більше місяця, можу сказати, що більш крутої і позитивної атмосфери в колективі я ще не зустрічала. На кожному етапі тобі допоможуть, підкажуть, підстелять соломку. Про токсичність мені дивно читати, тому що до цього часу не стикалася з цим жодного разу в Конс на Біс. Це компанія, яка надає реальну можливість проявляти себе, покращувати свої навички та розвиватися і ще раз розвиватися. Просто відсижуватись не вийде)
    Негативні відгуки від людей, котрі побували на співбесіді і їх не відібрали, читати трохи смішно, тому що одразу видно, чому вони не підійшли)))

2. Гость
    13 Сер 2026

Спізнились на співбесіду це раз
    Сказали, що я їм не підходжу, бо сказала, що платити мені гроші перші тижні доведеться банально за адаптацію, а не за результат (керівна посада), сказали, що шукають людину, яка буде показувати результат з першого дня )))
    Цікаво, де вони таке зустрічали в реальності )
    Не витрачайте свій час, компанія самодурів і інфоциган по успішному успіху

3. Не раджу цю компанію
    27 Лип 2026

Ця компанія була не цікава з самого початку, але вирішила переконатися. Жахлива співтесіда не рекомендую витрачати свій час. По перше, за годин 10 попросили завчасно перевірити зв’язок в зум, ніхто не з’явився! По друге, обіцяли, що буде присутній керівник, який увага – теж не з’явився, ба більше, учасники від компанії Конс на біс запізнилися на співбесіду, і не попередили про це завчасно! Хотілось не продовжувати далі діалог з ними однак, з запізненням з’явилась Рекрутер, і почала розмову не з презентації компанії, а з питань скільки ви заробляли на останньому місці роботи?! Це питання є конфіденційним, але я озвучила свої попадання після чого Рекрутер сказала, що я їм не підхожу)) порушуючи тим самим законодавство! Скільки цих маленьких компаній на ринку сотні, але про Конс на біс чую вперше, сподіваюсь і в останнє)) Не раджу цю компанію нікому ні як роботодавця ні як партнера. Брешуть, хамлять, і не поважають людей.

4. Анжеліка
    16 Лип 2026

Зірвали співбесіду через те, що я на ній сиділа не вдома, а з ноутбуком, в навушниках, в тихому місці в кав’ярні. Самі ж запізнились на співбесіду на 10 хвилин не попередивши заздалегідь. Ціль – формальність, а не пошук кандидата та в майбутньому працівника.

Додайте зарплату в компанії Конс на Бі$

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Конс на Бі$: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.