IF Love
Международное брачное агентство
Good VibeМы ведем коммуникацию от имени клиентов для продвижения и повышени рейтинга их анкет на западных сайтах знакомств. У нас гибкие условия удаленной работы и стабильный заработок. За 3 года расширили команду до 150 человек и работаем топовыми зарубежными ресурсами. DiagnostechDiagnostech — более 100 специалистов из Канады, Америки, Украины и России. Мы начали свою деятельность в 2020 году с нескольких людей, предлагая услуги маркетинга и клиентского сервиса на территории Канады, сегодня мы занимаем огромную часть маркета в нескольких индустриях. РЦ НеополісNEOPOLIS — унікальний технологічний парк розваг площею 11 000 м2. NEOPOLIS — світ високих технологій, в якому присутні не тільки розважальна складова, а й науково-пізнавальна, реалізована у формі колаборації з партнерами у сфері: IT, кібер спорту, робототехнікі, сучасного мистецтва та іншими. АерохендлінгКомпания «Аэрохендлинг» занимается предоставлением услуг по наземному обслуживанию в аэропорту «Борисполь». ЧернігівгазНаше підприємство надає можливість користування природним газом більш ніж 349 тисячам родин та 2765 підприємствам Чернігівської області. Фундаментальна задача — безпечне та безперебійне забезпечення природним газом. А в широкому спектрі послуг є все, що задовольняє потребу клієнтів з приєднання до мереж, обслуговування обладнання тощо. Терем-градПредоставление услуг для населения, комплексное обслуживание объектов ЖКХ Бетелгейц ЮАENA Betelgeiz — динамічно зростаюча косметологічна компанія, що працює на ринку естетичної медицини багатьох країн світу. Ми пропонуємо ін’єкційні та антивікові продукти для професійного використання. Вирішуємо проблеми косметологів і пацієнтів, створюючи препарати високої якості, проводячи майстер-класи. Broadcast MediaBroadcast Media is a marketing agency, focused on content marketing and linkbuilding. Our main services are: Marketing outreach campaigns in Twitch, YouTube, Liveme PR materials distribution Content creation Media buying Easy SalesКомпания Easy Sales является одним из крупнейших call-центров на рынке России и стран СНГ. Easy Sales проводит набор сотрудников в отдел продаж. Мы ищем специалистов телефонных продаж для удаленной работы. Мега КредитMega Credit — молодая, успешно развивающаяся компания, работающая в сфере залогового кредитования, на рынке Украины! ЕвровикнобудНа протяжении 20 лет наша компания специализируется на остеклении зданий, а также устройстве навесных вентилируемых фасадов. SSA GroupSSA Group is an IT services and solution provider with development centers in TOP-4 cities of Ukraine Антонович Т.Д., ФОПМы международная компания основанная в 1996 году, производящая саркофаги класса Luxury. Наш ЛесФабрика мебельного щита и погонажных изделий. Miss To Mrs Wedding Gifts Inc.Headquartered in Toronto, Canada Miss To Mrs™ Wedding Gifts Inc. is a fast-growing brand with the goal to not only delight and pamper brides-to-be, but also assist them as they plan and prepare for their big day. E CosmetologyМедико-косметологічний центр E Cosmetology — це повний комплекс косметологічних послуг, фахівці високого класу і кваліфікації. Наш центр є лідером на ринку медико-косметологічних послуг Києва, а кількість задоволених клієнтів вже давно становить не одну тисячу чоловік! BeSocial StudioBeSocial Studio — дейтинговая студия, которая собрала в себя сильную команду общительных людей. |